Celebrity News

Sanja Marinković iz Rovinja: Život je bombona prepuna hormona!

Sanja Marinković iz Rovinja: Život je bombona prepuna hormona!

Poznata voditeljka Sanja Marinković ovih dana uživa je u Rovinju, a iz ovog prelepog grada na Jadranu obratila se pratiocima na „Instagramu”.

Svoja uverenja, životne impresije i zapažanja, ona često deli na društvenim mrežama, a ovog puta ni sama nije imala odgovor na neka pitanja.

U sklopu prelepog albuma fotografija iz Rovinja, pitala je svoje pratioce koji im je omiljeni recept za beg od stvarnosti? Kako je istakla, ni sama nema odgovor, pa se zapitala gde grešimo.

Evo kako izgleda njen status:

– Šta je danas omiljeni recept za beg od briga, strahova, privatnih problema i dosade? Gde grešimo? Verujem, uprkos svemu, da je život bombona prepuna hormona (kako mi je svojevremeno govorio u emisiji Đule Van Gog).

– Naravno da sam svesna da nemamo svi iste mogućnosti, želje i snove, ali je najvažnije pratiti svoje instinkte i osećaje. Trudim se da kroz svoje postove i tekstove na društvenim mrežama podelim iskrenu emociju i energiju života koji se trudim da živim. Samo da smo svi zdravi!

NE PROPUSTITE: Sanja Marinković prvi put otvoreno o krahu devetogodišnjeg braka

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial) on Jul 13, 2020 at 11:13am PDT

Sanja Marinković - Još uvek sam u braku, nisam zvanično razvedena

Iako Sanja nikada nije u javnosti ozvaničila kraj ljubavi iz koje je sa Uhrinom dobila i sina Strahinju (12), sve do  momenta kada je u javnosti ostavila “bombu”, pa sada više ništa nije prepušteno sumnjama.

Posetivši promociju nove knjige svoje najbolje prijateljice Vesne Dedić, stala je pred novinare i dok je hvalila svoju koleginicu, otkrila je verovatno više nego što su očekivali.

Mi smo dobre prijateljice i majke bez partnera, u smislu bez supruga. Nastavljamo dalje. I kažem da smo sve lepe i manje lepe trenutke prošle zajedno – rekla je voditeljka i pomalo zbunila prisutne svojom otvorenošću.

Ipak, Marinkovićeva se činila prilično srećnom i bezbrižnom dok je zvanično otkrivala promene u svom emotivnom statusu. Upitana zbog čega je krila detalje u vezi sa svojom partnerskom zajednicom, odgovorila je da je tu zapravo sve jasno.

NE PROPUSTITE: Sanja Marinković u šoku! Glumica joj otkrila da nije više u braku!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial) on Jul 5, 2020 at 7:47am PDT

– Nikada nisam bila misteriozna oko pitanja mog braka, još uvek sam u braku, nisam zvanično razvedena. Samo poštujem želju svoje porodice da se zadrži njihova intima i stvarno sam u tome istrajala. Hvala kolegama novinarima što nikada nisu čeprkali po mojoj intimi. Ne smatram sebe estradnom zvezdom da bi moj brak nekome bio intrigantan, bio je skladan i uobičajen, kao i kod svake druge žene na ovim prostorima. Tako ni sada nije intrigantan, samo sve ide svojim tokom – objasnila je voditeljka, a na pitanje ima li trenutno u njenom životu mesta za novog partnera, dala je jasan odgovor.

– Ne nadam se ničemu u tom smislu, potpuno sam ispunjena – istakla je Sanja i dodala da to važi kako za njen privatni, tako i za poslovni život.

– Sve što sam sebi zacrtala u profesionalnom smislu, uspela sam da ostvarim, ali isto toliko zadovoljna sam i na privatnom planu. Rodila sam sina na kojeg sam veoma ponosna, upoznala sam najveću ljubav svog života, svog supruga. Svi su živi i zdravi, sada je tu i moj brat s nama, živi u Beogradu, a tu je i moja najbolja prijateljica Vesna koja mi je u svemu podrška. Ne mogu da kažem da mi bilo šta nedostaje. Obožavam da putujem, da se bavim sportom, ponovo aktivno igram tenis i zbog toga sam veoma srećna – konstatovala je voditeljka.

NE PROPUSTITE: Bez muškaraca bismo lako preživele: Sanja Marinković o odnosu sa Vesnom Dedić

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial) on Jul 5, 2020 at 7:47am PDT

Komentari (0)

Loading