Celebrity News

Prve fotografije stomaka: Trudna Điđi Hadid oduševila izgledom!

Prve fotografije stomaka: Trudna Điđi Hadid oduševila izgledom!

Trudna Điđi Hadid objavila je na "Instagramu" nekoliko divnih crno-belih fotografija koje u prvi plan stavljaju njen stomak. 

Ovo nije prvi put da Hadid spominje svoju trudnoću na društvenim mrežama (iako je to uradila prilično suptilno na Dan majki), ali ovo jesu njene prve fotografije u trudnoći. Prelepa je, za ne?

Uz jedan od postova trudna Điđi Hadid kratko je napisala "moj anđeo raste", dok je drugu fotografiju označila datumom (7.26.20), koja verovatno označava dan kada je nastao ovaj emotivan editorijal. Uz treći set fotografija koje je postavila na Instagram poznata lepotica je dodala: ž

- Zahvalna sam zbog ovog perioda života. Cenimo svu ljubav i divne želje koje dobijamo. Nikada nećemo zaboraviti pravljenje ovih posebnih fotografija sa mojim prijateljima. Hvala. Volim vas!

NE PROPUSTITE: Sve je obelodanila: Điđi Hadid pokazala trudnički stomak i otkrila pol bebe!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on Aug 3, 2020 at 9:17am PDT

Inače, iako su Điđi i Zejn želeli da budu ti koji će otkriti fanovima da čekaju bebu, njihova tajna brzo je dospela u javnost.

- Očigledno svi znaju da sam u drugom stanju, iako smo mi želeli to da podelimo sa svetom na naš način. Veoma smo uzbuđeni i srećni i zahvalni svima na lepim željama i podršci, zato, hvala - napisala je ranije manekenka.

Nakon ovoga zgodna plavuša je jednom prilikom kratko odgovarala fanovima na pojedina pitanja o njenoj trudnoći, ali je ubrzo nakon toga pojasnila je da ovo iskustvo zapravo želi da proživljava i deli samo sa svojom porodicom i najbližim prijateljima.

NE PROPUSTITE: Stiže najlepša beba na svetu! Điđi Hadid trudna!

 

View this post on Instagram

 

baby daddy ☺️

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on Jul 31, 2020 at 6:23pm PDT


Naravno, buduća mama ovih dana nije izdržala, a da još jednom ne pokaže svima koliko voli svog izabranika, pa je nedavno na socijalnim mrežama objavila i njihovu zajedničku fotografiju. Kratko je napisala: "tata", piše Lepota i Zdravlje. 

Pogledajte kako izgleda trudna Điđi Hadid:

NE PROPUSTITE: NOVA MODA ILI OTPALO DUGME: Điđi Hadid pokazala kakvim poprsjem raspolaže (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on Aug 26, 2020 at 6:06am PDT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on Aug 26, 2020 at 6:07am PDT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on Aug 26, 2020 at 6:09am PDT

Komentari (0)

Loading