Celebrity News

Devojka Breda Pita ima muža, a to je ništa u odnosu na ono što ćete saznati

Devojka Breda Pita ima muža, a to je ništa u odnosu na ono što ćete saznati

Devojka Breda Pita je 27-godišnja manekenka Nikol Poturalski, koja je izazvala pravu pometnju i to zbog neverovatne sličnosti s ruskom lepoticom Irinom Šajk. Međutim, fizički izgled je najmanje intrigantan kada govorimo o ovoj lepotici.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Коммерсантъ Стиль (@kommersant_style) дана 27. Авг 2020. у 3:19 PDT

Ona je u "otvorenom braku" sa 68- godišnjim Rolandom Marijem, ugostiteljem iz Berlina sa koji. ima sedmogodišnjeg sina Emila.

Bred Pit je Nikol upoznao upravo u Berlinu, strani tablodi su preneli da mu je ona prišla dok je ručao kako bi mu ostavila broj telefona. Oskarovac je ostao zatečen njenom lepotom. Međutim, nova ljubav nije jedini razlog što se poslednjih dana piše o 56-godišnjem glumcu.

Nikol Poturalski bila je deo prestižnih revija u svetskim prestonicama mode, a pojavljivala se i u vodećim magazinima: „Elle”, „Cosmopolitan” i „Marie Claire”. 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nico (@nico.potur) дана 19. Јул 2020. у 5:57 PDT

Sada su se pojavile glasine da je glumica Alija Šavkat sa kojom su jedno vreme povezivali Breda Pita u drugom stanju.  Strani tablodi tvrde da je dete Bredovo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Young Tribune (@youngtribune1) дана 20. Нов 2019. у 9:23 PST

Anđelina je zbog vesti oko bivšeg supruga u potpunom šoku

Iako su razvedeni Anđelina nije dobro prihvatila vest da je njen bivši suprug u vezi sa mladom Nemicom, a vest o trudnoći je dotukla!

Pročitajte: Dok se Anđelina i Dženifer gledaju preko nišana, glumac Bred Pit uživa u novoj ljubavi! (foto)

– Anđelina burno reaguje na sve što se tiče njenog bivšeg supruga, ali ova vest je potpuno izbacila iz takta. Ne mora da se pomiri sa tim, užasno je ljuta – tvrdi izvor blizak Bradu.

Komentari (0)

Loading