Celebrity News

Pevačica moćnog glasa i fatalnog stasa neprepoznatljiva na fotografiji iz detinjstva

Pevačica moćnog glasa i fatalnog stasa neprepoznatljiva na fotografiji iz detinjstva

story

Danas je u centru pažnje zbog atraktivnog izgleda i moćnog glasa. Javnosti je omiljena što bez zadrške govori i o privatnim stvarima, pa je tako govorila o svom dečku istakavši da je recept za njihovu uspešnu vezu raspodela obaveza.

Sanja Vučić, članica popularnog trija “Hurricane” privlači pažnju glasom i stasom. Javnosti je omiljena što bez zadrške govori i o privatnim stvarima, pa je tako govorila o svom dečku istakavši da je recept za njihovu uspešnu vezu raspodela obaveza.

– Volim da raspodelimo obaveze. Ako oboje radimo, zarađujemo, onda hajde da podelimo obaveze. To je delegiranje. Ja ću da operem sudove, ti seckaj meso, ja ću da ga ispržim, ti serviraj. Meni to jako prija jer vidim da nisam nekome sluškinja, majka i baba. Mislim da neki muškarci to smatraju brižnošću – ispričala je nedavno Sanja.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sanja Vučić (@sanjalilwolf) дана 18. Нов 2018. у 6:44 PST

Sanja Vučić priznala da joj se svet srušio kad sam saznala da je bolesna

Otvoreno je govorila o zdravstvenom problemu “Hašimoto tireoiditisu“. Česte promene raspoloženja navele su je da se obrati lekaru.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sanja Vučić (@sanjalilwolf) дана 14. Нов 2018. у 6:00 PST

– Bila sam vrlo nesrećna iako sam, u suštini, na svim životnim poljima bila zadovoljna. Mislila sam da je psiha glavni krivac što se fizički osećam loše, a situacija je bila obrnuta. Smetalo mi je što sam do te mere razdražljiva, da je svaka sitnica mogla da me iznervira. Inače nisam takva. Pomislila sam da postoji problem sa ženskim hormonima, pa sam rešenje prvo potražila kod ginekologa. Srećom, lekarki je zbog sopstvenog iskustva bilo jasno o čemu pričam, pa mi je predložila da proverim štitnu žlezdu. Sada imam dovoljno energije, ali ipak ne kao ranije, kada sam bila hiperaktivna. Nisam navikla ni na odmaranje ni na statičnost, pa mi usporavanje pomalo smeta, a, s druge strane, zbog situacije u kojoj se nalazi cela planeta, sada i ne bih mogla da živim dinamičnije. Nadam se da ću s vremenom, kad se organizam navikne na lek, biti sve bolje – rekla je u intervjuu za magazin “Hello!” 

Zato je i bez ustezanja pokazala kako je izgledala kao devojčica i izazvala pravu pometnju među svojim obožavaocima.

"Je l' ovo 'glow up' ili šta je?", napisala je Sanja na društvenim mrežama.

Komentari (0)

Loading