Celebrity News

Uragan lepote i talenta! Užarena atmosfera na snimanju editorijala za novi "Story"!

Uragan lepote i talenta! Užarena atmosfera na snimanju editorijala za novi "Story"!

Hurricane - uragan lepote i talenta! 

Atraktivne devojke iz grupe Hurricane krase modne strane najnovijeg broja magazina "Story". Mada ih na sceni najčešće možemo videti u izazovnim i seksi komadima, devojke iz grupe "Hurricane" Ksenija Knežević (24), Sanja Vučić (26) i Ivana Nikolić (25) privatno najviše vole da su u sportskoj garderobi.

Kako tvrde, patike, šortseve i krop-top majice s posebnom pažnjom biraju, dok su im visoke potpetice poslednje na spisku prioriteta. Za potrebe nastupa, uglavnom se konsultuju sa stilistom ili dizajnerkom, a da bi u scenskoj garderobi izgledale još atraktivnije, u saglasnosti s nutricionistom nedavno su promenile i režim ishrane.

NE PROPUSTITE: 10 tajni o lepoticama iz grupe Hurricane

Hurricane - Neprikosnoven trojac 

Mada su po karakteru poprilično različite, ove tri mlade dame iz grupe Hurricane za tri godine, koliko grupa postoji, postale su bliske prijateljice. Dele sve tajne i intimu.

Jedna prema drugoj umeju da budu i vrlo kritične, često se i posvađaju, ali veruju da jedino zdrava rasprava može dovesti do rešavanja problema i profesionalnog napretka.

Da su na dobrom putu do estradnog vrha, za početak su pokazale pesmom "Favorito", zatim "Hasta la Vista", kojom je trebalo da nas predstavljaju na "Evroviziji", dok je numera "Tuturutu", koju su nedavno snimile sa MC Stojanom, zapalila jutjub.

Pogledajte kako je bilo na snimanju ovog editorijala.

NE PROPUSTITE: Hurricane pokorile i Los Anđeles: Lepotice snimale u stidiju gde su se „krčkali“ najveći hitove Bijonse! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Najčitaniji magazin o slavnima (@story.srbija) on Jul 8, 2020 at 11:36pm PDT

Sve fotografije prelepih Uraganki potražite u štampanom izdanju magazina "Story" koji je u prodaji na svim kioscima do 14. jula!

Komentari (0)

Loading