Celebrity News

Brižni sin: Šta je Bredli Kuper uradio zbog svoje majke

Brižni sin: Šta je Bredli Kuper uradio zbog svoje majke

Nije tajna koliko je Bredli Kuper vezan za svoju majku. Nagađa se da je za sve njegove neuspešne ljubavi zaslužna upravo ona, jer smatra da nijedna žena nije dovoljno dobra za njenog sina.

Glorija Kampano i sin Bredli žive zajedno od 2011. godine, otkad je preminuo njihov voljeni suprug i tata. Upućeni tvrde da Bredli zove mamu po nekoliko puta na dan i da se sa njom savetuje u vezi sa svim - od posla, preko roditeljstva do devojaka.

– Ona je kul žena i super je družiti s njom. Moja porodica je jako bliska, a očeva smrt bila je veliki šok za sve nas i zato smo svi imali potrebu da budemo zajedno. Ona ne živi u gostinjskoj kući ili tako nešto, ona živi u sobi pored moje – rekao je Bredli jednom prilikom.

Mama je često i glumčeva pratnja na crvenom tepihu, bez obzira ko je Bredlijeva aktuelna devojka, čime se jasno stavlja do znanja ko je najvažnija žena u njegovom životu.

Zato ne čudi što Bredli kako majku ne bi doveo u opasnost usred pandemije koronavirusa mesecima nije napustio kuću.

–Najgore razdoblje, pre popuštanja mera, proveo sam u svom domu s majkom, ćerkom i dva psa. Nisam napustio kuću. Moja majka uskoro puni 80 godina i teški je bolesnik. Nikoga nisam puštao u kuću, niti sam igde išao. Ukoliko se zarazi koronom, to će biti njen kraj – objasnio je brižni Kuper.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bradley Cooper (@bradleycooper_indo) дана 28. Јан 2019. у 4:06 PST


– Živimo u kući u gradu s veoma malim vrtom, ali i taj mali deo na vazduhu dobro nam je došao u toj situaciji. Tu je i moja živahna ćerkica Lea, koju sam tokom karantina učio da pliva u kadi. To joj se jako svidelo”, ispričao je glumac.

Komentari (0)

Loading