Celebrity News

Hurem trudna: Stiže devojčica, cela Turska nagađa ko je otac

Hurem trudna: Stiže devojčica, cela Turska nagađa ko je otac

Hurem trudna - u dom poznate turske glumice stiže još jedna devojčica.

Nemačka glumica poreklom iz Turske Merjem Uzerli (37), koja se proslavila ulogom Hurem u popularnoj seriji "Sulejman Veličanstveni" očekuje drugo dete. Glumica koja je osvojila srca brojnih gledalaca, mnogo pažnje je privlačila i svojim burnim ljubavnim životom. Legendarnoj sultaniji su zavideli na snazi i bojali se njene odlučnosti, ali Merjem je u privatnom životu potpuno drugačija od lika koji je tumačila.

Pročitajte: Nova ljubav kuca na vrata - Opasnica Hurem ima novog dečka?

Kako je serija “Sulejman veličanstveni” postigla veliku populanost, Merjem nije umela da se nosi sa tom životom promenom. Često je govorila kako je serija iscrpela, a susret sa Kanom Atešom bio je fatalan za nju. Ubrzo je zatrudnela ali turski zavodnik, koji je već imao dvoje dece, nije želeo još jedno.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели اخبار هنرمندان ترکیه™ (@turkiye_magazin) дана 31. Мар 2015. у 3:34 PDT

— Rekao mi je: Ja već imam dvoje svoje dece i treće mi ne treba. Moraš da abortiraš! Uostalom, zar ne misliš da je tako najbolje za oboje. Pomisli samo šta će novine pisati. Reći će da si napustila seriju zbog trudnoće, da si lagala. Ova beba će sve upropastiti. Abortiraj, to danas svi rade! – bila je iskrena Hurem. Sve to je uništilo te je pokušala samoubistvo

Ipak, Hurem je odlučila da zadrži trudnoću. Kada je 2014. godine rodila ćerku Laru ceo život okrenuo na bolje. Ona je sada ceo njen svet koji će uskoro biti bogatiji za još jednu devojčicu.

Hurem trudna i zaljubljena 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) дана 25. Авг 2020. у 9:11 PDT

Trudna sam pet meseci. Ako sve bude u redu, u januaru ću roditi devojčicu. Lara je već dugo želela brata ili sestru i veoma sam srećna što će joj se ta želja uskoro ostvariti. A, i ja sam sretna jer osnivam porodicu rekla je glumica koja već nekoliko godina živi u Berlinu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) дана 2. Јул 2019. у 10:48 PDT

I dok svi s nestrpljenjem iščekuju da čuju ko je otac, Merjem je ostala tajanstvena:

— Neke stvari bih zadržala za sebe —  rekla je sa smeškom i tako obožavatelje ostavila da i dalje licitiraju imenom oca njene bebe.

Komentari (0)

Loading