Celebrity News

Boris Novković progovorio o razvodu od 25 godina mlađe supruge Iris

Boris Novković progovorio o razvodu od 25 godina mlađe supruge Iris

Boško Karanović

Boris Novković ne voli da govori o privatnom životu, ali je načinio izuzetak, i u jeku napisa da se razvodi od 25 godina mlađe supruge Iris Volf, progovorio o njihovom odnosu.  Iako je potvrdio da je došlo do nesuglasica, kaže da o razvodu ipak nije bilo reči.

– Iris i ja već smo duže vreme razdvojeni. Ipak, to je bilo dogovorno i rastali smo se u izuzetno dobrim odnosima i  zajednički brinemo za kćerkicu - od prvog dana. Vreme će doneti odgovore. Začuđen sam medijskim napisima. Niti ja niti Iris nismo spomenuli reč razvod – rekao je pevač za hrvatsko izdanje magazina "Story"

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Boris Novkovic (@boris_novkovic) дана 2. Нов 2017. у 8:04 PDT

Boris Novković -ćerka Si donela novu radost u život

Boris, koji je tata dvojice dečaka, Noe (12) i Bona (9), istakao je da mu je pored rođenja sinova, rođenje ćerke najznačajniji događaj u životu.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Boris Novkovic (@boris_novkovic) дана 1. Јан 2020. у 8:19 PST

 

Od kada je mala Si došla u naš život, čini mi se da više ne mogu napisati tužnu pesmu. I ne mogu skinuti osmeh sa lica. Te pozitivne emocije sigurno ćete prepoznati i u mojim novim pesmama. Nadam se da ćete uživati kao što sam i ja – rekao je prošle godine vidno zadovoljan Boris.

 

Boris Novković je u braku sa Lucijom Matić dobio dva sinove a nakon razvoda su ostali u dobrim odnosima

– Ako su se ljudi odlučili za roditeljstvo, onda moraju tome ostati dosledni. U tome smo bivša supruga i ja uvek bili dosledni. U super smo odnosima svi zajedno i mogu da kažem da, kako ja vidim, to bi uvek trebalo da bude tako. Deca su budućnost svih nas – zaključio je Boris nedavno za hrvatske medije.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Boris Novkovic (@boris_novkovic) дана 6. Апр 2018. у 8:31 PDT

– Kada moji sinovi slave rođendan, svi smo tamo, kod moje bivše supruge. I Si i Iris, cela moja sadašnja i bivša porodica. Po tim pitanjima mi smo dosta druželjubivi. –

Komentari (0)

Loading