Celebrity News

Prštali su udarci, ali i poljupci: Bogdana Rodić slavila Veljkovu pobedu, ali ovo je ukralo pažnju!

Prštali su udarci, ali i poljupci: Bogdana Rodić slavila Veljkovu pobedu, ali ovo je ukralo pažnju!

Mladi Veljko Ražnatović sinoć je imao bokserski meč, a sa tribina njegova porodica, kao i uvek, dala mu je neizmernu podršku. Bogdana Rodić slavila je suprugovu pobedu, ali pažnju je ipak privuklo nešto sasvim drugo. 

Bogdana Rodić slavila je pobedu, a nakon udaraca u ringu pali su i strastveni poljupci. Veljko Ražnatović odneo je veliku pobedu, a pored Bogdane, veliku podršku dale su mu sestra Anastasija, Nataša i Bojana Rodić kao i Mirko Šijan.

NE PROPUSTITE: Anastasija Ražnatović „Instagram“ zvezda: Kadar s leđa koji parališe!

Pored izuzetne euforije i gledalaca koji su došli da isprate Veljkov meć protiv Ukrajinca Denisa Kozakova, veliku pažnju privukle su Bogdana, Nataša i Bojana. 

NE PROPUSTITE: Ceca Ražnatović ekskluzivno za „Story“: Za nas počinje novi život

Novopečena mama pozirala je u plavom kompletu, ističući svoj ravan stomak, a komentari da izgleda kao da se nije ni porodila, potpuno su realni.

Presrećna i nasmejana sedela je u prvim redovima i ljubavlju i pozitivnom energijom bodrila supruga Veljka.

Nataša i Bojana takođe su opravdale titulu lepotica.

NE PROPUSTITE: Konačno! Anastasija Ražnatović podelila lepe vesti! (foto)

Nakon završenog meča, na kom je Veljko odneo pobedu, prštali su poljupci supružnika, a sve je to zalebežilo oštro oko foto-reportera.

Pogledajte kako je bilo...

NE PROPUSTITE: Veljko Ražnatović uslikan u neočekivanom izdanju: Tata je umoran (foto)

Bogdana Rodić, koja se porodila pre malo više od dva meseca, sve je iznenadila linijom u kupaćem kostimu. Njena postporođajna figura sve je ostavila bez daha.

Pre nekoliko nedelja predivan sunčan dan, provela je na bazenu u gradu Titelu, a društvo joj je pravila njena prijateljica, tačnije takmičarka muzičkog programa „Zvezde Granda“, Lena Čolak.

Uživale su sunčajući se na ležaljkama, a zavidna figura novopečene mame sve je zadivila, kao i što je to bio slučaj i sinoć tokom njenog javnog pojavljivanja.

Blistala je u jednodelnom kupaćem kostimu, dok je Lena takođe pokazala da izgleda zanosno i negovano. Prepoznatljivu frizuru još uvek nije promenila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bogdana Rodić Ražnatović (@bogdanarraznatovic) on Aug 4, 2020 at 7:26am PDT

Komentari (0)

Loading