Celebrity News

Ćerke Jelene Karleuše slave rođendan, ovo su spektakularni pokloni za mezimice!

07/09/2020

story

Ćerke Jelene Karleuše danas, 7. septembra slave rođendan. Divan dan za Atinu i Niku proteći će u sjajnoj atmosferi, a ni savršeni pokloni neće izostati. Pročitajte u nastavku šta su Jelenine mezimice dobile za divan dan...

Ćerke Jelene Karleuše, Atina i Nika danas navršavaju 12 i 11 godina. Izrasle su u divne i skromne devojčice, ali ono čega se svaka majka pribojava svakako je pubertet koji je neminovan. To očekuje i Jelenu.

Popularna diva istakla je za "Srpski telegraf" da se plaši ovog razdoblja i tim povodom rekla;

- Slave rođendan isti dan, tako da me očekuje horda tinejdžerki, ustvari one nisu tinejdžerke nego rane pubertetlije Pubertet je šou program, ja samo da preživim taj pubertet - kaže Jelena.

NE PROPUSTITE: Porodica na okupu: Duško Tošić i Jelena Karleuša zajedno na slavlju! (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Sep 7, 2020 at 2:54am PDT

Ćerke Jelene Karleuše -  Pokloni u skladu s godinama

O svojim ćerkama uvek je govorila s ponosom, pa je i ovog puta za svoje devojčice imala samo reči hvale. Atina i Nika nisu razmažene, a da bi bile srećne i zadovoljne, dovoljne su im sitnice koje čine život.

- Mogu da kažem da se klinci mnogo bolje zabavljaju nego što se mi zabavljamo. Oni znaju da uživaju i znaju da igraju i pevaju, ali su moja deca jako skromna - rekla je Jelena za pomenuti medij, a zatim otkrila šta im je poklonila za rođendan.

NE PROPUSTITE:
Jelena Karleuša otkrila Duškov stav o njenim provokativnim fotkama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Sep 5, 2020 at 11:32am PDT

Ćerke Jelene Karleuše dobile su zabavne, ali skromne poklone. Budući da su deca modernog doba i digitalizacije, darovi su pažljivo birani.

- Nika je sinoć dobila poklon od mame. To je onlajn poklon, zato što ona ništa ne želi materijalo. Decu varaju nekim igricama, i tim igricama uplaćuješ novac. tu su neke mace koje se bogate, ustvari to nisu mace to su neki robloksi i onda ti uplaćuješ novac da bi taj robloks bio bogat. Eto moja ćerka je dobila za poklon da njen robloks bude mnogo bogat, znači ništa bačene pare - priča Jelena, pa dodaje šta će pokloniti starijoj ćerki:

- A, Atina je tražila stalak za mobilni telefon, da bi mogla sama sebe da snima za TikTok - otkrila nam je pevačica.

NE PROPUSTITE: Atina Tošić ZABLISTALA NA MODNOJ SCENI: Jelena Karleuša U SUZAMA OD PONOSA (foto)

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Aug 19, 2020 at 3:46pm PDT

Kako bi pobegla od svakodnevice i epidemije koja je zadesila ceo svet, Jelena Karleuša je i ove sezone letovala je u Tusrkoj. Društvo su joj pravile ćerke Atina i Nika, a kako su se provele na divnim peskovitim plažama, pogledajte na linku ispod.

Jelena Karleuša uzburkala „Instagram“: Njeno telo je remek-delo! (foto)

Komentari (0)

Loading