Celebrity News

Ćerke Jelene Karleuše slave rođendan, ovo su spektakularni pokloni za mezimice!

Ćerke Jelene Karleuše slave rođendan, ovo su spektakularni pokloni za mezimice!

Ćerke Jelene Karleuše danas, 7. septembra slave rođendan. Divan dan za Atinu i Niku proteći će u sjajnoj atmosferi, a ni savršeni pokloni neće izostati. Pročitajte u nastavku šta su Jelenine mezimice dobile za divan dan...

Ćerke Jelene Karleuše, Atina i Nika danas navršavaju 12 i 11 godina. Izrasle su u divne i skromne devojčice, ali ono čega se svaka majka pribojava svakako je pubertet koji je neminovan. To očekuje i Jelenu.

Popularna diva istakla je za "Srpski telegraf" da se plaši ovog razdoblja i tim povodom rekla;

- Slave rođendan isti dan, tako da me očekuje horda tinejdžerki, ustvari one nisu tinejdžerke nego rane pubertetlije Pubertet je šou program, ja samo da preživim taj pubertet - kaže Jelena.

NE PROPUSTITE: Porodica na okupu: Duško Tošić i Jelena Karleuša zajedno na slavlju! (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Sep 7, 2020 at 2:54am PDT

Ćerke Jelene Karleuše -  Pokloni u skladu s godinama

O svojim ćerkama uvek je govorila s ponosom, pa je i ovog puta za svoje devojčice imala samo reči hvale. Atina i Nika nisu razmažene, a da bi bile srećne i zadovoljne, dovoljne su im sitnice koje čine život.

- Mogu da kažem da se klinci mnogo bolje zabavljaju nego što se mi zabavljamo. Oni znaju da uživaju i znaju da igraju i pevaju, ali su moja deca jako skromna - rekla je Jelena za pomenuti medij, a zatim otkrila šta im je poklonila za rođendan.

NE PROPUSTITE:
Jelena Karleuša otkrila Duškov stav o njenim provokativnim fotkama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Sep 5, 2020 at 11:32am PDT

Ćerke Jelene Karleuše dobile su zabavne, ali skromne poklone. Budući da su deca modernog doba i digitalizacije, darovi su pažljivo birani.

- Nika je sinoć dobila poklon od mame. To je onlajn poklon, zato što ona ništa ne želi materijalo. Decu varaju nekim igricama, i tim igricama uplaćuješ novac. tu su neke mace koje se bogate, ustvari to nisu mace to su neki robloksi i onda ti uplaćuješ novac da bi taj robloks bio bogat. Eto moja ćerka je dobila za poklon da njen robloks bude mnogo bogat, znači ništa bačene pare - priča Jelena, pa dodaje šta će pokloniti starijoj ćerki:

- A, Atina je tražila stalak za mobilni telefon, da bi mogla sama sebe da snima za TikTok - otkrila nam je pevačica.

NE PROPUSTITE: Atina Tošić ZABLISTALA NA MODNOJ SCENI: Jelena Karleuša U SUZAMA OD PONOSA (foto)

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Aug 19, 2020 at 3:46pm PDT

Kako bi pobegla od svakodnevice i epidemije koja je zadesila ceo svet, Jelena Karleuša je i ove sezone letovala je u Tusrkoj. Društvo su joj pravile ćerke Atina i Nika, a kako su se provele na divnim peskovitim plažama, pogledajte na linku ispod.

Jelena Karleuša uzburkala „Instagram“: Njeno telo je remek-delo! (foto)

Komentari (0)

Loading