Celebrity News

U ime ljubavi! Slika Lepe Brene i Bobe ukrala svu pažnju! (FOTO)

U ime ljubavi! Slika Lepe Brene i Bobe ukrala svu pažnju! (FOTO)

Slika Lepe Brene i Bobe oduševila je mnoge pratioce na "Instagramu" . Budući da uskoro puni jubilarni 60. rođendan, njenoj lepoti mnogi se dive, a njenoj gracioznosti klanjaju...

Slika Lepe Brene i Bobe naišla je lavinu komentara, a osim toga što je svima pogled bio prikovan za prelepo lice balkanske dive, niko nije mogao da ospori činjenicu i da Boba, proslavljeni teniser, izgleda fenomenalno.

Gospodin u godinama, uzoran suprug i otac koji i nije baš vičan fotografisanju, ovekovečio je jedan fenomenalni portret s hrvatskog primorja.

Ovih dana, poznati par letuje u Korčuli, a sa ovog predivnog mesta, svim svojim pratiocima poslali su veliki zagrljaj i pozdrav.

Pogledajte...

NE PROPUSTITE: Lepa Brena „Instagram“ zvezda: Dekolte koji kida u njenim godinama!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Sep 6, 2020 at 11:32am PDT

Slika Lepe Brene i Bobe oduševila, ali fokus je uvek na njenoj lepoti 

Osim toga što uživaju u plavetnilu mora, toplom vazduhu i zracima Sunca, Lepa Brena ne zaboravlja da je rad na sebi najvažniji. U momentima kada se odmara od sunčanja i krstarenja, muzička zvezda prepušta se jogi i meditaciji. To je još jedan provereni recept za održavanje balansa duha i tela, ali i svežine kojom pleni već godinama unazad.

Kako je i sama napisala uz zabavnu fotografiju, uz kap ludosti i infantilnosti, sve je mnogo lakše. Putovanje je dobilo neizbrisiva sećanja, a "Instagram" album mnogo lepih uspomena.

NE PROPUSTITE:
Ekskluzivno za Story: Lepa Brena kraljica transformacije! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Sep 5, 2020 at 1:00pm PDT

Uskoro jubilej - Lepa Brena proslavlja 60. rođendan 

Iako se bliži jubilej kada će naputini 60 godina, Lepa Brena i dalje očarava svojim duhom i dobrim izgledom. Vitki stas po kom je godinama poznata, održava redovnim treninzima, a ulepšavanje deo je njene svakodnevice.

Za magazin "STORY" otvoreno je govorila kako je preživela izolaciju, a budući da uskoro puni proslavlja 60. rođendan, o svom jubileju i odnosu s godinama, ovako je govorila:

Odavno sam u dobrom odnosu s godinama koje dolaze i prolaze. Važno je da se dobro osećate u svojoj koži i da imate prijateljski odnos prema sebi, a posebno prema svojim godinama. Prvi put sam posle toliko godina rada imala vremena da razmišljam i shvatim neke stvari. Da sagledam apsolutnu situaciju u mojoj porodici, jer smo imali mnogo vremena jedni za druge. Pandemija je promenila mnoge moje planove za jesen tako da očekujemo, moja cela porodica i ja, razvoj dalje situacije mada svako od nas nastavlja da se bavi svojim poslom i idejama.

Izolacija joj je, kako je tada istakla, prijala. Promenila je ishranu - pazi šta i koliko jede.

– Posao kojim se bavim izuzetno je fizički i mentalno naporan. Od pevača se zahteva da su uvek u top-formi nezavisno od godina. Publika jednostavno ne prašta loše poteze. Stoga od prvog dana veoma vodim računa o svom imunitetu, tačnije o tome šta, koliko i kada jedem. Shvatila sam da se neću osećati dobro ukoliko ne uspostavim tu disciplinu. Smatram da je umerenost ključ svega. Otkako je počela izolacija, nastojim da jedem što manje i da poslednji obrok završim recimo u pet sati po podne.

NE PROPUSTITE:
Lepa Brena iz izolacije: „Punih 40 godina živela sam u ludnici i prija mi mir“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Sep 1, 2020 at 11:50am PDT

Komentari (0)

Loading