Celebrity News

Nakon spekulacija o razvodu, glumica Marija Karan otkrila lepu vest (FOTO)

Nakon spekulacija o razvodu, glumica Marija Karan otkrila lepu vest (FOTO)

Glumica Marija Karan otkrila je na "Instagramu" da se konačno vratila kući. Osim toga, pokazala je stil koji je oduvek bio tema razmatranja modnih kritičara. Kada se njena izdanja skeniraju od glave do pete, uvek se dobije isti zaključak - savršenstvo. 

Stil Marije Karan koji je danas pokazala na "Instagramu" sve je ostavio bez daha. Romantično izdanje poznate glumice ujedno je otkrilo i preslatku vest.

Naime, lepa glumica vratila se u London, a sada se svi pitaju šta je s brakom koji je, navodno, doživeo krah.

NE PROPUSTITE: Na ovoj haljini pozavidela bi joj i Paris Hilton: Stil Marije Karan raspametio (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Karan (@marakaran) on Sep 7, 2020 at 6:50am PDT

Glasine o razvodu iznenadile javnost

Iako sada uživa u Londonu, pre nekoliko meseci, javnost je iznenadila vest da se glumica Marija Karan i Džoel Lubin razvode.  Kako je pisao „Blic“ supružnici navodno su krili da više nisu u ljubavi.

Marija i Džoel su se razveli i ni jednom od njih dvoje nije lako. Sve je to još sveže da bi krenuli dalje, ipak je iza njih šest godina braka i još više zabavljanja. Šta je razlog to znaju samo njih dvoje, ali mislim da se tu poslednjih godinu i po dana nakupilo dosta nezadovoljstva, prvenstveno Marijinog – kaže izvor blizak glumici i dodaje:

– Ona je u početku bila preokupirana brigom oko njihovog sina Marka Lea. Kada je dečak porastao, uželela se rada i glume. Iako je Džoel poznati producent u LA, on joj nije pomogao da se probije na tamošnje tržište. Da li je razlog ljubomora ili što je želeo da ona bude posvećena sinu, kada on većinu vremena nije kod kuće, ne znam, ali se ona žalila da joj je prilično monotono što ne radi.

- Prema njenim rečima, on joj je govorio da mora još da usavrši dikciju i akcentovanje engleskog jezika, te da u ovom trenutku nema projekta koji bi mogao da je primi sa njenim znanjem glume. Zato je Marija u nekoliko navrata dolazila u Srbiju kako bi glumila, čak je u seriji “Pet” prošle godine bila na setu sa sinom.

Nekoliko meseci kasnije, desio se preokret. Isplivala je slika koja je sve iznenadila...

NE PROPUSTITE:
Na ovoj haljini pozavidela bi joj i Paris Hilton: Stil Marije Karan raspametio (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Karan (@marakaran) on Aug 11, 2020 at 7:56am PDT

Glumica Marija Karan - More ponovo zbližilo supružnike? 

Prelepa glumica Marija Karan je u avgustu mesecu boravila na crnogorskom primorju sa suprugom Džoelom i sinom. Zajedničko putovanje pokrenulo je glasine da su braku dali novu šansu.

- Marija je često bila gost i uglavnom je dolazila sa sinom Markom u ekskluzivno naselje na moru u Crnoj Gori, a onda je ovog puta odlučila da povede i Džoela. Džoel je bez mnogo razmišljanja prihvatio da krene sa Marijom i sinom jer nije imao poslovnih obaveza.

- Ovo će im dobro doći da se ponovo zbliže jer će ostati malo duže na odmoru. A kako je njen suprug vezan za sina, dali su još jednu šansu da pokušaju da svim snagama spasu brak. Posle toliko godina dođe do blagog zasićenja, međutim, ovakva i slična putovanja mogu pozitivno da utiču da se jedna porodica spase.

- Mislim da su na dobrom putu da budu ponovo ona porodica kao od pre nekoliko godina. Marija ne skida osmeh sa lica, mali Marko Leo trčkara po plaži, uživa s roditeljima i sve naizgled deluje idilično - kaže za izvor blizak glumici.

NE PROPUSTITE:
FATALNA CRNKA SADA JE PLAVUŠA: Marija Karan prošetala beogradskim ulicama, mnogi je nisu prepoznali

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Karan (@marakaran) on Jul 31, 2020 at 1:49pm PDT

Komentari (0)

Loading