Celebrity News

Tuga ne jenjava: Severinin osmeh krije bol koja razdire dušu

Tuga ne jenjava: Severinin osmeh krije bol koja razdire dušu

 

Severina – sin Aleksandar izvor velike sreće ali i tuge

Na izmaku 2019. Severini se život okrenuo naglavačke. Nakon višegodišnje borbe za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, dete je nepravosnažnom odlukom suda pripalo ocu Milanu Popoviću.

Severina za sada ima pravo da naslednika viđa nekoliko puta nedeljno i svakog drugog vikenda i ona tu odluku suda poštuje. Ipak, često na društvenim mrežama objavljuje poruke koje pokazuju koliko pati za svojim sinom. Neki važni datumi, kao što su rođendani i praznici, za nju su posebno bolni jer sin nije uz nju.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HELLO! Magazin (@hellomagazinsrbija) дана 29. Нов 2019. у 5:02 PST

Zato je i ovaj septembar za regionalnu zvezdu bio bolan jer nije bila uz svog mezimca kada je kretao u školu, iako je to žarko želela. Zato je objavlila dirljivu poruku kojom je obeležila sinovljev polazak u treći razred.

Sin jedinac popularne pevačice krenuo je u treći razred osnovne škole, a ona je to obeležila na društvenim mrežama objavivši njegov crtež

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Severina (@severina) дана 7. Сеп 2020. у 1:58 PDT

Pročitajte: Gde je Severina krenula ovako obučena?

Srećno svim roditeljima. Naoružajmo se strpljenjem. Mi smo krenuli u treći razred! Ne smem da podelim fotografiju sina kao sve druge mame, ali mogu njegov crtež na koji sam veoma ponosna. Srećno, ljubavi mamina napisala je pevačica na „Instagramu” i rastužila mnoge.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Severina (@severina) дана 7. Феб 2020. у 2:01 PST

Komentari (0)

Loading