Celebrity News

Moćna fotografija Novaka nakon diskvalifikacije: Ovo je tako duboko!

Moćna fotografija Novaka nakon diskvalifikacije: Ovo je tako duboko!

story

Diskvalifikacija Novaka Đokovića ovih dana glavna je tema domaćih i svetskih medija. Nakon što je lopticom pogodio linijskog sudiju, određene su mu novčane kazne, kao i suspenzija sa US opena. Posle ovog nenamernog poteza, prvi reket sveta oglasio se na društvenim mrežama i istakao da mu je veoma žao zbog svega.

Diskvalifikacija Novaka Đokovića - Važna životna lekcija

Nakon iskrenog izvinjenja Novaka zbog pogrešnog poteza u toku prvog seta, njegova supruga Jelena dala mu je podršku i ponosno stala uz njega. Reči koje je Novak uputio javnosti, potresle su mnoge, a njegovu porodicu i prijatelje ponajviše.

Najbolji reket sveta istakao je da će ovu diskvalifikaciju pretvoriti u važnu lekciju koja će mu pomoći da se dodatno razvija i raste.

– Cela ova situacija čini me zaista tužnim i praznim. Proverio sam kako se oseća linijski sudija i prema informacijama koje sam dobio, oseća se dobro, hvala bogu. Njeno ime ne mogu da otkrijem zbog očuvanja njene privatnosti. Vrlo mi je žao što sam joj naneo takav stres. Nije bilo namerno. Bilo je pogrešno.

– Želim da ovo neprijatno iskustvo, diskvalifikaciju s turnira, pretvorim u važnu životnu lekciju kako bih nastavio da rastem i razvijam se kao čovek, ali i teniser. Izvinjavam se organizatorima US opena. Veoma sam zahvalan svom timu i porodici što mi pružaju snažnu podršku, kao i mojim navijačima jer su uvek uz mene. Hvala vam i žao mi je. Bio je ovo težak dan za sve.

NE PROPUSTITE: Novak Đoković – bura zbog vakcinacije: Osećam da je narod u panici!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on Sep 6, 2020 at 3:58pm PDT

Diskvalifikacija Novaka Đokovića pretočena u crtež podrške 

Nakon što je Jelena objavila na Tviteru bezrezervnu podršku suprugu Noletu, ona se ponovo oglasila moćnom fotografijom na "Instagramu".

Naime, reč je o skeču koji je ovekovečio momenat pažnje i utehe koje Novaku pristižu sa svih strana.

Jelena je ovo umetničko delo podelila na svom nalogu i tom prilikom napisala:

- Ovo je tako moćno i duboko. Predivan crtež. Hvala! Idemo amore - napisala je Jelena u opisu fotografije.

NE PROPUSTITE:
Šampionski stil života: Novak Đoković konačno otkrio zašto ne jede meso

Komentari (0)

Loading