Celebrity News

Luna Đogani pokazala verenički prsten: Vreo poljubac pred kamerama (FOTO)

Luna Đogani pokazala verenički prsten: Vreo poljubac pred kamerama (FOTO)

Verenički prsten Lune Đogani očarao je sve njene fanove. Komad skupocenog nakita sada sija na njenoj ruci, ali ono što je svima privuklo pažnju jesu njihovi strasni poljupci. Sinoć su se prvi put nakon veridbe pojavili u javnosti i zasenili sve oko sebe. Na otvaranju jednog prestoničkog restorana, Marko i Luna blistali su srećni i zadovoljni,ponosno pozirajući foto-reporterima.

Verenički prsten Lune Đogani - Konačno srećna u ljubavi!

Nakon velikih ljubavnih promašaja i gomile prolivenih suza, Luna Đogani je konačno srećna. Marko Miljković, rijaliti igrač osvojio je njeno srce, a svoju neizmernu ljubav dokazao je i glamuroznom veridbom. Iako se uvek predstavljala kao intuitivna osoba, ovakvo iznenđenje nije mogla ni da sanja. Marko, sada već njen verenik u tajnostio je skovao plan iznenađenj akoji će Luna zauvek pamtiti.

Svaki detalj dugo planirane verdibe bio je ogoljen pred budnim okom javnosti, a ono što je bilo najinteresantnije je Lunina reakcija. Na ovoj predivnoj žurki iznenađenja bili su svi njihovi najbliži prijatelji, kao i Lunin tata, Gagi Đogani.

NE PROPUSTITE: Anabela Atijas neće da čuje za Lunu? Ne poznajem je!

Verenički prsten Lune Đogani - Kompenzacija sreće? 

Svi osim Anabele Atijas bili su prisutni ovom divnom trenutku, a zbog trenutne situacije među njima, popularna pevačica nije imala, bog zna, kakav odgovor.

O veridbi je saznala od novinara koji su je pozvali za komentar.

– Ne, nisam videla. Kupala sam dete. Ceo dan sam u Pančevu i nisam ništa pročitala – rekla je Anabela kada su je pitali da prokomentariše vest.

– Ne znam šta bih rekla, nemam nikakav komentar. Naravno da joj želim sreću. To je to – rekla je pevačica.

Iako sada Luninoj sreći nema kraja, jer je oduvek priželjkivala veliku životnu ljubav, postavlja se pitanje da li majčinsku ljubav može da zameni jedno sudbonosno "da" i sjajni komad nakita?

Šta vi mislite?

Komentari (0)

Loading