Celebrity News

Niske strasti uživo: Šta to rade Mirko Šijan i Bojana Rodić pred svima?

Niske strasti uživo: Šta to rade Mirko Šijan i Bojana Rodić pred svima?

Mirko Šijan i Bojana Rodić uživaju u svojoj ljubavi, a da ne žele da je kriju od radoznalih pogleda i više je nego očigledno. Svoju romansu otkrili su pre nekoliko meseci, a u zajedničkim planovima podržala ih je i Mirkova majka, poznata pevačica Goca Božinovska.

Mirko Šijan i Bojana Rodić - strast koja se ne zaustavlja!

Otkako su obelodanili svoju ljubav, radoznali foto-reporteri ne prestaju da ih pomno prate, Svaki njihov korak interesantna je javnosti, a sve to od kada je Bogdana Rodić postala žena Veljka Ražnatovića.

Nakon venčanja Bogdan i Veljka u Hramu Svetog Save, si su primetili i dve lepotice koje su bile ponosne što je njihova sestra konačno izgovorila sudbonosno "da". Da li su i same znale da će zavrediti toliko pažnju, ne znamo, ali tu smo gde smo. Lepe sestre Rodić uvek zasene sve oko sebe, što je ovog puta i bio slučaj s prezgodnom Bojanom.

Ljubav i kašalj nemoguće je sakriti, pa je tako ova slika gde se Mirko i Bojana strasno grle, sasvm očekivana. Strast između njih dvoje puca kao vatromet, a kada tome dodate još malo leta i Sunca, kombinacija je dobitna.

Bojaninu novu sliku svi su komentarisali pozitivno, a prvi komentar podrške i ljubavi bio je svakako od sestre Nataše.

NE PROPUSTITE: Bojana Rodić i Mirko zvezde venčanja: Spektakularna haljina na najlepšoj ženi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Rodic (@bojana__rodic) on Sep 9, 2020 at 7:14am PDT

Mirko Šijan i Bojana Rodić - Neka uživaju dok su mladi! 

Bojana Rodić koja potiče iz ugledne porodice obožavana je u Mirkovoj porodici, a Goca Božinovska za nju ima samo reči hvale. Kulturna, smerna i vaspitana devojka samo su neki od komplimenata koje je dobila od svoje sverkve.

– Ona je sjajna devojka, tako mila i lepa, vidi se da voli mog Mirka. Mnogo sam srećna, i sad bih baš volela da se venčaju, pa da i ja dobijem unuče kao Ceca! Vidi se da je dete iz poštene i domaćinske kuće. Mirko mi je pričao koliko su joj roditelji divni.

NE PROPUSTITE: Nastavlja porodičnu tradiciju: Sa kim je u vezi Nataša Rodić?

– Videla sam priju Danijelu kada im je bila slava, pa je Mirko zvao mene preko video-poziva i ona mi je mahala, mila neka žena. Ako bog da, uskoro ćemo da se zvanično upoznamo, jedva čekam da ih ugostim.

– Nisam ja klasična svekrva, niti ću biti, Bojanu gledam kao moje dete. Vidi se koliko je vredna, samo ja ne dozvoljavam da ona sklanja mnogo i radi, neka uživaju dok su mladi, ja sam tu da sređujem! Volela bih da uskoro dobijem unuče kao Ceca, pa nema veće sreće od toga! – izjavila je Božinovska.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Rodic (@bojana__rodic) on May 30, 2020 at 8:24am PDT

Komentari (0)

Loading