Celebrity News

Mia Borisavljević je prava bomba, kako joj uspeva da izgleda ovako?

Mia Borisavljević je prava bomba, kako joj uspeva da izgleda ovako?

Mia Borisavljević obline nikad nije skrivala, ali je iz javnog života nestala na kratko. Sudeći po njenom izgledu, spremna je za nove izazove i nastupe, a pink bikini otkrio je atribute kojim će uskoro zamešati na scenskim nastupima.

Mia Borisavljević obline - Živa vatra 

Mia Borisavljević koja je pre dve godine rodila ćerkicu Emu, nakon samo šest meseci od porođaja vratila je devojačku liniju. Mnogi su se pitali kako je to uspela, ali umesto nje govorili su redovni treninzi kojima je bila veoma posvećena.

Nakon što je rodila ćerkicu usledila je mala pauza, a sada za vreme globalne pandemija, kao i većina muzičara nigde nije nastupala. Novom fotografijama sa "Instagrama" čini se da najavljuje povratak, a pink kupaći kostim sve je ostavio bez daha.

NE PROPUSTITE: Po ugledu na velike zvezde: Naša pevačica OSIGURALA NOGE na 200.000 evra

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mia Borisavljevic (@miaborisavljevic) on Sep 10, 2020 at 2:12am PDT

Iako su svi mislili da je nakon porođaja imala i redukovanu ishranu Mia Borislavljević obline duguje uobičajenom načinu života.

– Ne trudim se previše oko svoje linije koja je uvek manje-više ista. Imam samo uobičajen način života, koji očigledno odgovara mom telu i bez nekih velikih napora i odricanja izgled dođe sam po sebi. Svi već znaju da se bavim sportom (amaterski), ali redovno dugi niz godina, nisam alava kad je hrana u pitanju, ali ne odričem se ničega, dakle sve u normalnim količinama – kaže Mia, prenosi „Blic“ i dodaje da redovno vežba:

– Trening je sastavni deo mog života. Taj deo dana obožavam i to je velika sreća ako zavolite fizičku aktivnost. Naravno da se dešava da propustim trening zbog posla i deteta. Tada se osećam loše i nadoknadim to sledeće nedelje.

NE PROPUSTITE: Mia Borisavljević o vezi sa Bojanom Grujićem: Dugo smo se odupirali našoj ljubavi, ali je privlačnost bila fatalna

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mia Borisavljevic (@miaborisavljevic) on Sep 9, 2020 at 6:09am PDT

Međutim, Mia je tad priznala da joj je tokom trudnoće ustanovljen gestacijski dijabetes, pa je otkrila kojim se načinom ishrane služila kako bi održala psihofizičko zdravlje.

– To je bilo u osmom mesecu trudnoće, nisam osećala ništa, samo se po ultrazvuku videlo da beba napreduje dve nedelje brže od termina, što i nije strašno, jer svaki ultrazvuk pokaže drugačije, ali sam ipak izbacila šećer i belo brašno.

- Za hleb sam se snalazila, pravila sam ga od raži, semenki, svega i svačega, ali za šećer je bila noćna mora. Jedva sam izdržala do porođaja. I zato tvrdim da je zavisnost od šećera jako opasna, ali priznajem da sam zavisnik. Međutim, kontrolišem se barem kad su količine u pitanju – rekla je ona za “Zdrav život”, pa otkrila kako izgleda njen sistem ishrane.

– Znači 16 sati ne jedete, 8 sati jedete šta god vam padne na pamet, a to kad kažem mislim naravno i na slatkiše i picu i sve što poželite, ako morate baš. E sada, možete se pridržavati sistema 14/10 koji ja češće praktikujem jer mi je izvodljivije da večeram u 20 sati i da mi prvi sledeći obrok bude sutra u 10 sati. Dakle, to je moj način života, nije dijeta i nije nešto što radim privremeno i povremeno, nego tako živim.

NE PROPUSTITE: Mia Borisavljević PROGOVORILA O NASILJU koje je trpela OD BIVŠEG DEČKA

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mia Borisavljevic (@miaborisavljevic) on Sep 1, 2020 at 3:31am PDT

Komentari (0)

Loading