Celebrity News

Tihi kraj nakon dve godine ljubavi: Olga Danilović i Bogdan Bogdanović raskinuli?

Tihi kraj nakon dve godine ljubavi: Olga Danilović i Bogdan Bogdanović raskinuli?

Olga Danilović i Bogdan Bogdanović svoju vezu držali su u tajnosti od samog početka.  Iako je prema rečima njima bliskih ljudi bilo očigledno da su zaljubljeni i srećni on nisu želeli da se oglašavaju na tu temu.

Trudili su se koliko su im obaveze dozvoljavale da zajedno provode vreme, a kako je Bogdan angažovan u NBA ligi, Olga je putovala kod njega u Ameriku kad god je mogla.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Olga Danilovic (@danilovicolga) дана 16. Авг 2020. у 11:54 PDT

Olga Danilović i Bogdan Bogdanović važili za skladan par, i ostali su dosledni da o privatnom životu ne govore za medije

U vreme kada se svaka velika lepa ili ružna stvar objavljuje na društvenim mrežama, kao neka vrsta potvrde, Olga i Bogdan nisu podlegli trendu, pa tokom dve godine ljubavi nijednu zajedničku fotografiju nisu postavili na svoje profile. Jedina zajednička fotografija nastala je na venčanju prijatelja, Jovane Jakšić i Vujadina Jovića.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vuja (@vujajovic) дана 18. Нов 2019. у 9:04 PST

Budući da su važili za skladan par, mnoge je iznenadila informacija o njihovom raskidu. Kako piše „Blic”, košarkaš i teniserka rastali su se u prijateljskom maniru.

– Za sve u okolini važili su za skladan par. Iako ih veliki broj fanova prati na društvenim mrežama, oni nikada nisu želeli da podele fotografiju na kojoj su zajedno niti da odgovaraju na pitanja vezana za ljubavni status. Za medije su uvek imali isti odgovor, da svoju privatnu stranu života žele da sačuvaju za sebe, te da mogu da odgovaraju na pitanja koja se tiču njihove karijere. Čak i kad su proslavili prvu godišnjicu ljubavi, nisu želeli da pričaju o svojoj romansi – objašnjava izvor blizak paru za pomenuti medij i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bogdan Bogdanovic (@bogdanbogdanovic) дана 30. Мар 2019. у 11:59 PDT

Pročitajte: Olga Danilović: Dragi Nole, posle ovoga spisak pravih prijatelja neće biti isti

– Svi su bili iznenađeni kada se saznalo da odnedavno nisu zajedno. Mnogo su pričali o budućnosti njihove veze i shvatili da svako od njih ima različita mišljenja za period koji je pred njima. Odlučili su da se u prijateljskom tonu rastanu i da posle svega ostanu u kontaktu jer imaju veliki broj zajedničkih prijatelja, preko kojih su se inače i upoznali. Svako je slobodu iskoristio kako bi se posvetio svojim obavezama – zaključuje izvor.

Komentari (0)

Loading