Celebrity News

Emina Jahović o novom dečku: Jedna stvar me posebno rastužuje

Emina Jahović o novom dečku: Jedna stvar me posebno rastužuje

Emina Jahović demantovala da ima novog dečka

Da pored svih pogodnosti koje pruža život poznatih ličnosti, nije uvek lako živeti pod budnim okom znatiželjne javnosti, dobro zna i pevačica Emina Jahović. Ona se ponovo našla u žiži interesovanja zbog navodne nove ljubavi.

Tako su turski mediji nedavno pisali da je pevačica uplovila u romansu s programerom softvera Ronom Gurčajem, ali da još uvek nisu spremni da obelodane svoju vezu. Kao dokaz svojoj tvrdnji naveli su da su Eminu sa novim izabranikom uslikali u jednom restoranu.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Emina Jahovic (@yaemina) дана 23. Авг 2020. у 9:48 PDT

Emina demantuje da ima novu ljubav

Emina je nakon nekoliko meseci boravka u Turskoj najzad stigla u Beograd  i u razgovoru sa novinarima emisije "Ekskluzivno" demantovala da je u vezi.

Turski mediji me stalno spajaju sa nekim, ja na mesec i po imam novog partnera za kog ne znam i mnogo sam tužna zato što moje dete ima 12 godina, naučilo je da čita vesti i sve nas to potresa i ništa im nije jasno. Dosta ima problema, rekla sam da će imati prilike da me vide sa nekim pod ruku, nadam se da će to rešiti problem - ispričala je Emina u pomenutoj emisiji.

Emina Jahović razvela se 2018. od turskog pevača Mustafe Sandala nakon deset godina braka. Pevačica nije skrivala da joj je razvod teško pao, naročito zbog sinova Jamana i Javuza. 

 

Komentari (0)

Loading