Celebrity News

Nekadašnja prijateljica otkrila: Tajna koju Kejt nije smela da kaže čak ni Vilijamu

Nekadašnja prijateljica otkrila: Tajna koju Kejt nije smela da kaže čak ni Vilijamu
Princeza Kejt našla se u nemilosti bivše drugarice

Sve kraljevske porodice intrigiraju javnost, a britanska ponajviše. Svi članovi su pod lupom javnog mnjenja, a mlađe generacije posebno. Zato ne čudi interesovanje i za same početke veze vojvotkinje Kejt i princa Vilijama, iako su u braku već punih devet godina.

Javnost smatra da je njihov brak bajkovit od momenta kada je sklopljen pred milionima koji su pratili ovo spektakularno venčanje. Međutim, nekadašnja prijateljica Kejt Midlton tvrdi da je njihov odnos daleko od savršenog te da su prošli mnoge turbulencije tokom višegodišnje ljubavi.
View this post on Instagram

 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on Apr 29, 2020 at 1:05am PDT

Pročitajte: Internetom kruži privatna fotka Kejt Midlton koju bi i sama najradije spalila! (foto)

Kejt i Vilijam su nekoliko puta raskidali emotivnu vezu. Govorilo se da je Vilijam neveran i da se loše ponaša prema Kejt. Isplivalo je mnogo detalja o njihovom odnosu, ali bivša prijateljica 38-godišnje Kejt otkrila je kako se ona odlično nosila sa svime time te da joj to nije predstavljalo nikakav preterani stres. Ipak, jedna stvar jeste mučila Kejt, a to je strah od prvog susreta s kraljicom Elizabetom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on Apr 21, 2020 at 1:00am PDT

Pročitajte: Tajne kraljevske porodice - Da li je vojvotkinja Kejt Midlton i u izolaciji doterana?

– Kejt se nedeljama pripremala za taj susret. Učila je kako treba da se ponaša u blizini kraljice, koje reči ne sme da izgovara, manire za stolom. Bila je pod izuzetnim stresom, ali to nije htela da otkrije čak ni Vilijamu. Pravila se da je sve u redu i da ona to može, ali zapravo je plakala i imala napade panike pre nego što je prvi put sela za porodični sto u palati. Nedeljama je birala šta će obući i kakvu će frizuru poneti – otkrila je njena prijateljica i dodala da je Kejt posegla za tabletama za smirenje.

Kada se susret završio, prijateljicama se pohvalila kako je kraljica iza zatvorenih vrata opuštena i zabavna osoba.

Komentari (0)

Loading