Celebrity News

Miloš Biković posebno ponosan: Počinje prikazivanje "Južnog vetra" i u Rusiji

Miloš Biković posebno ponosan: Počinje prikazivanje "Južnog vetra" i u Rusiji

story

Milionska publika širom Ruske Federacije moći će da prati TV seriju „Južni vetar“ koja će od danas biti dostupna na ruskoj platformi start.ru. Ovo je prvi put u istoriji da je neka srpska serija dostupna na jednoj od najvećih ruskih platformi, čime je projekat „Južni vetar“ postigao još jedan u nizu neverovatnih uspeha.

 „Partneri iz kompanije Yellow, Black and White sa kojima sam radio na filmovima Hotel Eleon, Bez granica i Sluga – koji je inače najgledaniji film svih vremena u Rusiji, bili su veoma zadovoljni uspehom filma „Hotel Beograd“, zbog čega smo prvobitno nastavili saradnju sa filmom Južni vetar koji je prikazan na platformi start.ru. 

- Kako je film dobio odlične kritike i izazvao veliko interesovanje, usledilo je i postavljanje serije na platformu Start. Veoma sam ponosan i zadovoljan zbog činjenice da je Južni vetar prva srpska serija na ovoj platformi, ali i zbog odlične i profesionalne saradnje sa produkcijskom kućom Yellow, Black and White“, izjavio je Miloš Biković.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Južni Vetar (@juznivetarfilm) дана 3. Сеп 2020. у 2:25 PDT

 Nakon što je pre dve godine prvi deo filma videlo više od milion i po gledalaca, usledio je i neverovatan uspeh TV serije koja se početkom godine emitovala na RTS. I dok dosadašnji projekti osvajaju međunarodno tržište, ekipa „Južnog vetra“ vredno snima nastavak filma koji će nositi naziv „Ubrzanje“.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Južni Vetar (@juznivetarfilm) дана 17. Авг 2020. у 4:16 PDT

Pročitajte: Autorski tim serije „Južni vetar“ osuđuje pretnje Milošu Timotijeviću

 Kako je reditelj Miloš Avramović ranije najavio u nastavku ćemo i dalje gledati dokazanu glumačku ekipu predvođenu Milošem Bikovićem, Miodragom Radonjićem, Jovanom Stojiljković, Bogdanom Diklićem i Aleksandrom Berčekom... „Film „Ubrzanje“ je totalno nova i originalna priča koja je samo nastavak serije i sage Južni vetar. Gde je serija stala, film se nastavlja. Pored stare ekipe, pojačanje u drugom delu filma imamo zahvaljujući velikim imenima bugarske kinematografije, kao što su Zahari Baharov i Marian Valev“, izjavio je Avramović.

 Premijera filma Južni vetar - Ubrzanje očekuje nas početkom naredne godine.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Južni Vetar (@juznivetarfilm) дана 31. Јул 2020. у 7:05 PDT

Komentari (0)

Loading