Celebrity News

Jelena Veljača strasnim poljupcem potvrdila glasine, on jeste njena nova ljubav! (foto)

Autor: | 20/09/2020

Jelena Veljača strasnim poljupcem potvrdila glasine, on jeste njena nova ljubav! (foto)

Jelena Veljača je na suptilan način potvrdila tračeve da ima novog dečka, a kako drugačije nego poljupcem i to u javnosti! Naravno da sve dobije veću težinu i važnost, ovaj momenat je osvanuo i na Instagramu!

Jelena Veljača ima novg dečka, ali i zna da ako nešto nije viralno onda ni ne postoji. Zato je iskoristila priliku da obznani svoju vezu baš ovim rečima:

- Nije istina, ako nije viralno, a i na najboljem smo koncertu ikad. Damir Urban, srećan rođendan - napisala je glumica Jelena Veljača ispod prve zajedničke fotografije s novim dečkom Vitom Turšićem na svom Instagramu.

https://www.instagram.com/p/CFVMy19DOLC/

Na ovaj način je potvrdila vezu s bivšim savetnikom bivše predsednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović. Ispod su se zaređali komentari podrške Ive Radić, Luke Nižetića i supruge Damira Urbana Milice. "Živela ljubav", "Tako", "Aaaa!" , samo su neki od komentara koji su ostavili gore spomenuti, a fanovi su nastavili da nižu čestitke novopečenom paru.

Jelena Veljača: Dečko više nije tajna, ovaj poljubac je potvrdio tračeve!

https://www.instagram.com/p/CFVRxLTj2IF/

Inače, Turšić se s Jelenom upoznao kao voditelj popularnog Podcasta BizCasting. Pričali su o životu i poslu, a iako je poznato da je Turšić bio u braku, prošle se godine razveo od supruge s kojom ima troje dece. Iako je ljubavi došao kraj, nastavili su zajednički da se brinu o deci, ali o tome ne želi da govori. Za vecernji.hr je potvdrio tek da je zaljubljen i u srećnoj vezi s Jelenom Veljačom.

Vito je priznao da je s Jelenom - Sada smo obostrano zaljubljeni

Foto ATA Images

- Nisam znao da će naša veza izazvati toliko zanimanje javnosti. Mogu samo reći kako je istina da smo se upoznali u podkastu. Shvatili smo da imamo dosta tema za razgovor i jedno je vodilo drugome. Sada smo obostrano zaljubljeni - rekao je Turšić, koji je trenutno direktor u kompaniji IDM, vlasnika Tome in der Muhlena.

Vito je inače, pre nego što je bio savetnik Kolinde Grabar-Kitarović, bio i savetnik i Ive Josipovića. U mladosti je glumio u skečevima Roberta Knjaza s Markom Lasićem Neredom i Tomislavom Lubinom. Vrlo popularni bili su skečevi ''Ljudi u Črnom''. Osim toga bio je i direktor kompanije Stampedo, a 2005. pokrenuo je i muški časopis FHM.

Ljubavni život Jelene Veljače često dobija pažnju u medijima. Ona je još u martu ove godine prekinula s direktorom prodaje RTL-a Ivanom Galom, i  uprkos tome je s ćerkom neko vreme posle zemljotresa živela kod tada već bivšeg dečka, kao i kod prijateljice Ive Radić.

https://www.instagram.com/p/BtTZ4kMn1EX/

Komentari (0)

Loading