Celebrity News

Jelena Veljača strasnim poljupcem potvrdila glasine, on jeste njena nova ljubav! (foto)

Jelena Veljača strasnim poljupcem potvrdila glasine, on jeste njena nova ljubav! (foto)

story

Jelena Veljača je na suptilan način potvrdila tračeve da ima novog dečka, a kako drugačije nego poljupcem i to u javnosti! Naravno da sve dobije veću težinu i važnost, ovaj momenat je osvanuo i na Instagramu!

Jelena Veljača ima novg dečka, ali i zna da ako nešto nije viralno onda ni ne postoji. Zato je iskoristila priliku da obznani svoju vezu baš ovim rečima:

- Nije istina, ako nije viralno, a i na najboljem smo koncertu ikad. Damir Urban, srećan rođendan - napisala je glumica Jelena Veljača ispod prve zajedničke fotografije s novim dečkom Vitom Turšićem na svom Instagramu.

https://www.instagram.com/p/CFVMy19DOLC/

Na ovaj način je potvrdila vezu s bivšim savetnikom bivše predsednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović. Ispod su se zaređali komentari podrške Ive Radić, Luke Nižetića i supruge Damira Urbana Milice. "Živela ljubav", "Tako", "Aaaa!" , samo su neki od komentara koji su ostavili gore spomenuti, a fanovi su nastavili da nižu čestitke novopečenom paru.

Jelena Veljača: Dečko više nije tajna, ovaj poljubac je potvrdio tračeve!

https://www.instagram.com/p/CFVRxLTj2IF/

Inače, Turšić se s Jelenom upoznao kao voditelj popularnog Podcasta BizCasting. Pričali su o životu i poslu, a iako je poznato da je Turšić bio u braku, prošle se godine razveo od supruge s kojom ima troje dece. Iako je ljubavi došao kraj, nastavili su zajednički da se brinu o deci, ali o tome ne želi da govori. Za vecernji.hr je potvdrio tek da je zaljubljen i u srećnoj vezi s Jelenom Veljačom.

Vito je priznao da je s Jelenom - Sada smo obostrano zaljubljeni

Foto ATA Images

- Nisam znao da će naša veza izazvati toliko zanimanje javnosti. Mogu samo reći kako je istina da smo se upoznali u podkastu. Shvatili smo da imamo dosta tema za razgovor i jedno je vodilo drugome. Sada smo obostrano zaljubljeni - rekao je Turšić, koji je trenutno direktor u kompaniji IDM, vlasnika Tome in der Muhlena.

Vito je inače, pre nego što je bio savetnik Kolinde Grabar-Kitarović, bio i savetnik i Ive Josipovića. U mladosti je glumio u skečevima Roberta Knjaza s Markom Lasićem Neredom i Tomislavom Lubinom. Vrlo popularni bili su skečevi ''Ljudi u Črnom''. Osim toga bio je i direktor kompanije Stampedo, a 2005. pokrenuo je i muški časopis FHM.

Ljubavni život Jelene Veljače često dobija pažnju u medijima. Ona je još u martu ove godine prekinula s direktorom prodaje RTL-a Ivanom Galom, i  uprkos tome je s ćerkom neko vreme posle zemljotresa živela kod tada već bivšeg dečka, kao i kod prijateljice Ive Radić.

https://www.instagram.com/p/BtTZ4kMn1EX/

Komentari (0)

Loading