Celebrity News

Dženifer Aniston na dodeli "Emi" nagrada blistala s posebnim razlogom (foto)

Dženifer Aniston na dodeli "Emi" nagrada blistala s posebnim razlogom (foto)

"Emi“ nagrade dodeljene su sinoć 72. put u istoriji, a prvi put onlajn, pa su se čuvena televizijska priznanja uručivala preko „Zuma“.

Zvezde su ceremoniju pratile od kuće, a najpažljiviji i najviše uzbuđeni bili su nominovani ‒ njih 130. Iako u čuvenoj dvorani "Stejpls centra", nije bilo publike, izuzev vrlo malog broja ljudi, Dženifer Aniston je bila među retkim zvanicama i kao i uvek bila je besprekorno odevena.

Holivudska miljenica je stigla u svom prepoznatljivom jednostavnom i efektnom stilu.

Pročitajte: Drastičan potez Dženifer Aniston - Zbog ljubavi je spremna na sve

Dugu crnu haljinu obogatila je masivnom ogrlicom sa dijamantima, a kako je  učestvovala i u proglašavanju najbolje glavne glumice u humorističkoj seriji, bilo je jasno da je odlično raspoložena.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели OUTFIT BUENOS AIRES (@outfitbuenosaires) дана 20. Сеп 2020. у 6:32 PDT

Osmeh sa lica nije skidala, a upućeni tvrde da je razlog tome ponovna saradnja sa bivšim mužem Bredom Pitom. Naime, nekadašnji "zlatni par" Holivuda ponovo će raditi zajedno i to nakon punih 19 godina.

Sa zadovoljstvom su prihvatili ponudu da se pojave u projektu "Feelin' alive" komičara Denija Kuka, virtuelno zajedničko čitanje scenarija čuvenog tinejdžerskog filma "Brza vremena u školi Ridžmont Haj" iz 1982.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели jenn and brad 💞/5.2k (@aniston_pitt) дана 18. Сеп 2020. у 3:04 PDT

Bred i Dženifer zajedno su stali pred kamere, a tim povodom Dženifer je morala da prokomentariše koliko joj je bivši suprug privlačan. Iako je u prvi mah bila zbunjena pitanjem, prema portalu “Hollywood life” glumica se ubrzo snašla u neočekivanoj situaciji, što joj nije teško palo.

Naime, glumica se našla u ulozi devojke koja je zaljubljena u glavnog junaka, koga tumači Bred Pit. Čitajući scenario morala je da mu se obrati krajnje romantično:

– Hej Brede znaš kako sam uvek razmišljala koliko si sladak, zapravo mislim da si jako privlačan.

Iako se radilo o pukom čitanju scenarija, ekipa na snimanju nije mogla da sakrije smeh. Kako bi situaciju održali pod kontrolom, glumci su utihnuli, a onda je usledila neprijatna tišina.

Bez obzira na to što su se nakon pet godina braka razveli 2005. godine, Bred i Dženifer ostali su u dobrim odnosima.

Komentari (0)

Loading