Celebrity News

Aleksandra Prijović ima povod za slavlje: Kuća ispunjena poklonima i cvećem (foto)

Aleksandra Prijović ima povod za slavlje: Kuća ispunjena poklonima i cvećem (foto)

Aleksandra Prijović rođendan slavi u društvu porodice i najbližih prijatelja.  Popularna pevačica danas puni 25 godina, a čestike joj pristižu sa svih strana - među prvima od Lepe Brene.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa) дана 21. Сеп 2020. у 11:19 PDT

–  Sretan rođendan! Da te uvek prate ljubav, hrabrost i podrška –  napisala je folk pevačica uz njihovu zajedničku fotografiju.

Priji je rođendan čestitala i Filipova majka Zorica Nakić. Ona je objavila fotografiju na kojoj su zagrljene i pokazala da su u fenomenalnim odnosima.

Aleksandra je na svom "Instagramu" objavila brojne čestike koje su joj pristigle od obožavalaca, ali i ogroman buket koji je dobila od supruga Filipa Živojinovića.

Pročitajte: Aleksandra Prijović - Rođendanski poklon od  25.000 evra 

Filip Aleksandri ispunjava sve želje, a i ona mu uzvraća istom merom. Tako mu je za 35. rođendan, koji je bio u avgustu, poklonila skupocen sat.

 

– Budući da je Filip vrlo jednostavan dečko i da nikada nije za rođendane pravio pompezne proslave, Aleksandra se trudi da mu skromnu proslavu uveliča poklonom koji će ga oboriti s nogu. Ona je shvatila da samo sat može iskreno da ga obraduje. Izdvojila je pozamašnu sumu novca, otišla u radnju i kupila sat iz najnovije kolekcije, jedan od najskupljih u ponudi, u vrednosti od čak 25.000 evra. – otkrio je izvor za domaće medije

Pročitajte: Pevačica Aleksandra Prijović otkriva - Volela bih da dobijemo devojčicu!

Komentari (0)

Loading