Celebrity News

Nakon 5 godina molitvi Seka Aleksić je dobila najlepši poklon: Serafine, moj sine, rasti mamina i tatina najveća radosti!

Nakon 5 godina molitvi Seka Aleksić je dobila najlepši poklon:  Serafine, moj sine, rasti mamina i tatina najveća radosti!

Pevačica Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić  punih pet godina su pokušavali da se ostvare kao roditelji.  Kada je 2016. godine najzad saznala da je u drugom stanju Seka je bila ushićena i zahvalna bogu na blagoslovu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) дана 29. Јул 2016. у 5:43 PDT

Danas atraktivna zvezda živi po meri koju je skrojila zajedno s njenim najvećim osloncem, suprugom Veljkom. U njihovom domu nadomak Beograda odjekuje zvonak dečji smeh, a  porodica je danas posebno srećna jer njihov prvenac slavi četvrti rođendan.

Pročitajte: Seka Aleksić i Veljko Piljikić slave deceniju braka - Tek smo počeli!

‒ Gospode, koliko si veliki! Koliko si divan i obožavan takav kakav jesi, savršen. Hvala ti za mog sina, moju najveću ljubav ikada. Hvala za mog anđela Serafima. Tebi dugujem svaki naklon, tebi dugujem sve što osećam i što udišem. Tebi dugujem zahvalnost za ovaj osećaj ljubavi koja se zove Jakov. Rasti, moj sine, rasti mamina i tatina najveća životna radosti ‒ napisala je ponosna i u isto vreme presrećna Seka, koja je navela vreme kada je Jakov rođen, kao i koliko je bio težak i dugačak pri rođenju.

Početkom 2020. godine, 23. januara Jakov je dobio mlađeg brata 

Seka Aleksić često je isticala kako mašta o velikoj porodici. Životna želja počela je da joj se ispunjava pre tri i po godine, kada je rodila sina Jakova, a 22. januara porodica je postala bogatija za još jednog člana, dečaka Jovana, kojem je, inače, bilo namenjeno drugo ime, Isak.

Pročitajte: Zvezda Seka Aleksić za „STORY“: Živim život o kakvom sam sanjala!

– Zahvalna sam Bogu što mi je omogućio da živim život o kakvom sam sanjala.  Vremena se menjaju, danas i brže nego ranije, a paralelno s tim dolaze i nove okolnosti. Međutim, neke osnovne ljudske vrednosti uvek ostaju. Jovan je još mali, a Jakova učimo da uvek kada nešto poželi, najpre se pomoli Bogu i obeća da će biti poslušan i dobar. Čim i mlađi sin malo stasa, i njega ćemo učiti tome. Za decu je veoma važno da od malih nogu nauče da osećaju ljubav prema Gospodu, da bi sutra kada odrastu, znali koji je jedini ispravan put. Trudim se da u njihovom vaspitanju prioritet bude sve ono što je i mojoj majci bilo najvažnije, a to je da dete izraste u kvalitetnu osobu koja će biti vredna, istrajna, koja će umeti da se bori kroz život da bi ostvarila svoje ciljeve. – rekla je Seka nedavno za naš magazin.

 

Komentari (0)

Loading