Celebrity News

Zvezda Seka Aleksić za "STORY": Živim život o kakvom sam sanjala!

Zvezda Seka Aleksić za "STORY": Živim život o kakvom sam sanjala!

Muzička zvezda Seka Aleksić ugostila nas je u vrtu svog bajkovitog doma nadomak Beograda, pokazujući nam deo sopstvenog porodičnog raja. 

Zvezda Seka Aleksić ostvarila je sve, a ljubav i porodica su na vrhu liste! 

Da će se ostvariti nešto ako u to čvrsto verujete i kad ka tome idete istrajno i odlučno, najbolje pokazuje primer života popularne pevačice.

Ona je ostvarila sve svoje snove, u profesionalnom i privatnom smislu. Želela je uspešnu karijeru, i nije odustajala od nje čak i kad je bilo najteže. Sanjala je o velikoj porodici i, uprkos preprekama, želja joj je uslišena.

Danas atraktivna zvezda živi po meri koju je skrojila zajedno s njenim najvećim osloncem, suprugom Veljkom Piljikićem. U domu u kom odjekuje zvonak dečji smeh, njena porodica ima sve što im je potrebno za bezbrižno i sigurno leto, uprkos izazovnim i teškim vremenima u kojima se nalazimo.

Sekini sinovi Jakov i Jovan ni najmanje ne osećaju specifičnost situacije u kojoj svi živimo.

NE PROPUSTITE: Seka Aleksić gori od emocija: Ti si naš zaštitnik, svetionik među stenama!

Kada vidite kakvog ste supruga i oca svojoj deci izabrali, kako se osećate?

- Srećno, zadovoljno, ponosno. Naši izbori mnogo govore o nama samima. Kada smo veoma mladi, prilikom izbora partnera rukovodimo se kriterijumima koji su prikladni tom uzrastu.

- S vremenom, iskustvom, sazrevanjem, ti kriterijumi se menjaju, dopunjuju. Kada s nekim planiramo da zasnujemo porodicu, važno je da na svog partnera gledamo i kao na budućeg oca naše dece.

- Nije važno da imamo iste poglede samo kada je reč o putovanjima, uređenju doma, provodu. Važnije je da li nam se podudaraju stavovi kada je reč o porodici, koja je baza svakog normalnog čoveka. U Veljku sam to odmah prepoznala i shvatila koliki značaj za njega ima porodica. Od samog početka sam znala da će biti odličan suprug i otac za primer. On je to kasnije samo potvrdio.

Koje su to osobine koje Veljka izdvajaju i i čine ga idealnim partnerom za vas?

- Kada smo se upoznali, oboje smo bili već zrele, ostvarene osobe. Kod njega primetno je bilo to da razmišlja zrelije od pripadnika svoje generacije. On ima urođen zaštitnički stav i kada je reč o svojim najbližima i kada je reč o prijateljima. To svakoj ženi prija. Lepo je to što je duhovit. Ume da mi izmami osmeh i kada možda nisam raspoložena, ali su važnije sigurnost i bezbrižnost koje pored njega osećam.

Ceo intervju i više fotografija pogledajte u najnovijem broju magazina "STORY" koji je u prodaji do 5. avgusta! 

Komentari (0)

Loading