Celebrity News

Severina Kojić: Novi problemi s Igorom

Severina Kojić: Novi problemi s Igorom

Jedna od stvari koju supružnici u braku nikako ne smeju da dozvole jeste da im se bliski ljudi umešaju u odluke i odnos, a čini se da se upravo to dogodilo hrvatskoj muzičkoj zvezdi Severini (48) i njenom 15 godina mlađem izabraniku Igoru Kojiću.

Naime, početkom godine pevačica je ušla u sukob sa suprugovim roditeljima, što je dovelo do toga da istog momenta spakuje kofere i sama otputuje za Zagreb, a ubrzo potom svekrva Olja i svekar Dragan Kojić Keba otpratili su je sa “instagrama”, što je učinila i njihova ćerka Nataša, koja godinama živi i radi u Americi.

Dugo se verovalo da je loša komunikacija u porodici bila glavni razlog da Severina stavi tačku na pet godina dug odnos sa Igorom i dalje nastavi sama, međutim, nedavno su se stvorile sumnje da je to bila samo još jedna karika u nizu i da je do razlaza, zapravo, došlo zbog njenog dugogodišnjeg poslovnog saradnika Tomice Petrovića.

Estradni menadžer, poznat širom regiona, dugi niz godina bio je odgovoran za karijeru atraktivne Hrvatice. Ugovarao joj nastupe, organizovao velike koncerte, reklamne kampanje, sklapao sponzorstva, izvršavao sva njena plaćanja, a s vremenom joj postao jedan od najboljih prijatelja i osoba od poverenja. U nekoliko navrata govorila je da joj je on više od saradnika i druga i nazivala ga svojim bratom, međutim, ulaskom u brak sa Igorom mišljenje je, najverovatnije pod njegovim uticajem, promenila.

Prošlog februara odlučila je da s njim prekine saradnju i tužila ga da joj isplati 100.000 evra zbog nedovršenih poslova. Spekulisalo se da se Tomica od samog početka protivio vezi, a zatim i braku s Kojićem i da, iz tog razloga, njih dvojica nikada nisu bili u dobrim odnosima.

Pročitajte: Gde je Severina krenula ovako obučena?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Severina (@severina) дана 16. Сеп 2020. у 2:49 PDT

Navodno su godinama radili jedan protiv drugog i pevačicu svakodnevno dovodili u neprijatnu situaciju, što ju je navelo da s dugogodišnjim saradnikom prekine komunikaciju. Budući da niko tako dobro kao Tomica nije vodio njenu karijeru i da je promena drastično uticala na broj i kvalitet njenih nastupa, ubrzo se pokajala i u januaru mu pružila ruku pomirenja.

Nakon nedavne Igorove objave na “instagramu” veruje se da je upravo to bio jedan od razloga za razlaz. Naime, pevačica je pre par dana objavila fotografiju s prijateljima i u opisu napisala: “Imam mali krug velikih ljudi”. Ogorčen zbog toga što među njima vidi Petrovića, Igor nije mogao da se suzdrži i ne prokomentariše.

– Ako kreneš od ovog prvog, veliki krug malih ljudi. Kad je kašika u medu, oko tebe sto lica, kad si u problemu, samo Bog i porodica. Čuvaj se onog koji poružni kad se smeje – napisao je Kojić. 

Sve o problemima Severine i Igora pročitajte u najnovijem broju magazina Story koji je u prodaji od 23. septembra

Komentari (0)

Loading