Celebrity News

Bane Mojićević: Da sam znao ovo ranije bih se razveo!

Bane Mojićević: Da sam znao ovo ranije bih se razveo!

story

Da je dobar razvod bolji nego loš brak, potvrdio je i Bane Mojićević koji kaže da mu je nakon što je okončao brak s Milicom mnogo lakše. Prvi pobednik „Zvezda Granda” ističe da se i njegova, sada već bivša, supruga slično oseća.

– Da sam znao da će mi biti ovako, ranije bih se razveo. Bukvalno sam procvetao. I ne samo ja, rekao bih i da je Milici svanulo. Oboje smo sada srećniji i zadovoljniji, a naš odnos je iskreniji i zdraviji – rekao je Bane za „Alo” i dodao da je pauza koju su napravili presudila da prelome i okončaju brak.

– Udaljili smo se. Svako je živeo za sebe... Pre godinu i po dana smo se razdvojili i živeli odvojeno, a nedavno smo i taj papir potpisali i zvanično se razveli. Već dugo nismo par. Dao sam i sebi i njoj vremena da prebolimo, da odbolujemo to što nismo uspeli, a u isto vreme i šansu da se nešto promeni. Međutim, za to vreme shvatili smo da nam je oboma tako bolje i dogovorili se da se i zvanično razvedemo.

Pročitajte: Bane Mojićević ipak solo - Pevač se razveo, a ovo je pravi razlog kraha braka sa Milicom!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Branislav Bane Mojićević (@mojicevic.bane) дана 6. Мај 2018. у 1:39 PDT

Bane tvrdi da razvod ipak smatra porazom

–  Nisam se ženio da bih se razvodio. Osećam se poraženim što nisam uspeo u nameri da sačuvam tu zajednicu, ali kad s partnerom više ne osećate ono što ste osećali, nije u redu da živite život u kojem nijedno nije ispunjeno – rekao je pevač.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Branislav Bane Mojićević (@mojicevic.bane) дана 5. Сеп 2017. у 10:45 PDT

Pročitajte: Bane Mojićević o problemima u braku – Odsustvo od kuće i porodice mi je veoma teško palo

Budući da pominjanje problema u vezi ili braku većinu ljudi navodi na pomisao da je razlog treća osoba, Bane je naglasio da problem nije bila preljuba.

– Nije bilo preljube niti skandala. Jednostavno, udaljili smo se, zaćutali... Izgubili smo nit. Dobili smo decu, ali smo izgubili nas. Kao da je to i bila naša misija, da izrodimo decu i raziđemo se – rekao je Bane.

Bane i Milica bili su u braku sedam godina i imaju sina Radoša (7) i ćerku Mašu (5).

Komentari (0)

Loading