Celebrity News

Prvi kadrovi nastavka „Južnog vetra“

Prvi kadrovi nastavka „Južnog vetra“

story

Snimanje nastavka nagledanijeg domaćeg filma "Južni vetar" počelo je pre pet nedelja na lokacijama u južnom delu Srbije, gde je poznata glumačka i autorska ekipa uradila veliki broj scena koje će publiku sigurno ostaviti bez daha.

Zbog velikog interesovanja koje ovaj projekat već godina privlači, ekipa na čelu sa rediteljem Milošem Avramovićem, spremila je nekoliko kadrova sa snimanja koje je obavljeno na graničnom prelazu sa Bugarskom.

–  Snimanje na graničnom prelazu je bilo jedno od najzahtevnijih, na prvom mestu jer smo imali veoma komplikovane scene, punu opasnih kaskada, a sa druge strane, snimanje nije smelo da ometa funkcionisanje graničnog prelaza. Cela ekipa pripremala je ovo snimanje danima unapred kako bi sve fukcionisalo perfektno. Pored glavnih glumaca, u ovim scenama videćemo i velike bugarske zvezde Mariana Valeva i Zahari Baharova koji igraju u "Ubrzanju". Ovom prilikom želim i da se zahvalim graničnoj policiji na razumevanju, strpljenju i pomoći koju su nam pružili tokom ovog snimanja – objašnjava reditelj Miloš Avramović.

Snimanje se narednih nedelja nastavlja na lokacijama u Beogradu i okolini, a kao što je ranije najavljeno i u nastvaku nas očekuje već dokazana glumačka postavka - Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković, Predrag Miki Manojlović, Aleksandar Berček, Luka Grbić.

U narednim mesecima, ekipa će završavati poslednje scene, montažu ali i posebno osmišljenu muziku koju će i ovog puta potpisati Slobodan Veljković Coby i produkcija Bassivity, a premijera filma se očekuje početkom naredne godine.

Komentari (0)

Loading