Celebrity News

Marina Ćosić trudna: Mlada glumica podelila radosnu vest

Marina Ćosić trudna: Mlada glumica podelila radosnu vest

Marina Ćosić trudna nakon romantičnog venčanja.


Glumica koju je publika zapazila i zavolela zbog uloge Sofije u seriji “Istine i laži”,  nedavno je izgovorila sudbonosno "da" svom izabraniku Nikoli Mirkoviću, a sada je podelila još jednu lepu vest.
Naime, mlada glumačka nada je na svom"Instagram" profilu otkrila da će postati majka , a čestitke pristižu sa svih strana.

– Omiljena fotografija u 2020. Kada je ona postala vidljiva za sve. Nas troje – napisala je glumica u opisu fotografije koju je objavila na svom Instagamu.

Marina Ćosić trudna, a od početka je znala da je Nikola pravi čovek za nju

Iako ima tek 25 godina ne smatra da je premlada za brak jer je od prvog trenutka veza sa Nikolom vodila ka venčanju.

View this post on Instagram

 

A post shared by Marina Mirković (@marinacosic) on Sep 11, 2020 at 10:01am PDT

– Naša priča je sve samo nije obična i svakodnevna, ali je za ceo život. Ubrzo nakon upoznavanja i početka zabavljanja smo počeli da živimo zajedno, i pričamo o zajedničkom životu i deci i svemu što zelimo. Odmah smo se složili i oko zamisli venčanja. Pričali smo često o tome i maštali. Ja nisam imala pojma da čovek mojih snova, želi da mi ispuni snove. Da prikuplja sve vreme informacije od mene mesecima unazad, i planira najveće iznenađenje ikad. 04.09.2020. me je Nikola zaprosio u vinogradu, neznavši da sam tako zamišljala savršenu veridbu, još odavno kad sam prvi put bila u vinogradima Toskane. Nisam mu nikada rekla taj detalj da ne bih uticala na njegove želje. Zaprosio me je sa najlepšim prstenom koji sam videla, koji ima još od februara u kući svojih roditelja – priznala je glumica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marina Mirković (@marinacosic) on Sep 11, 2020 at 10:08am PDT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marina Mirković (@marinacosic) on Sep 11, 2020 at 10:13am PDT

Komentari (0)

Loading