Celebrity News

Donald Tramp opleo po Megan Markl: Želim Hariju mnogo sreće s njom u braku, trebaće mu!

Autor: | 28/09/2020

Donald Tramp opleo po Megan Markl: Želim Hariju mnogo sreće s njom u braku, trebaće mu!

Donald Tramp je izgleda još jedan u nizu onih koji nisu naklonjeni Megan Markl, a to je javno i obznanio.

Donald Tramp i Megan Markl se nisu zvanično upoznali, ali to ne znači da aktuelni predsednik Amerike nije čuo za nju i njene aktivnosti. Princ Hari i njegova supruga Megan Markl u obraćanju javnosti, putem prvog televizijskog natupa otkako su doselili u SAD rekli su nešto što je izazvalo pažnju predsednika Trampa. U specijalnoj emisiji magazina Time na američkom kanalu ABC Hari i Megan su poslali jasnu poruku za nadolazeće predsedničke izbore u Americi.

Par je govorio o važnosti glasanja na izborima u novembru, kao i o borbi protiv govora mržnje na društvenim mrežama. Isto tako dalo se naslutiti da Megan Markl namerava da svoj glas da predsedničkom kandidatu Džou Bajdenu.

Donald Tramp direktno prozvao Megan Markl

Takva naznaka za koga će glasati bivša glumica i vojvotkinja očito je zasmetala još uvijek aktuelnom predsedniku Donaldu Trampu. On je na konferenciji za medije u Beloj kući povodom toga izjavio:

- Ionako nisam fan Megan Markl. Takođe bih želeo da kažem još i ovo, a to sigurno nije prvi put da to čuju. Želim Hariju mnogo sreće s njom u braku, jer to će mu sigurno trebati!

Megan Markl sad može da radi sve ono što joj je u kraljevstvu bilo zabranjeno

Ovo nije prvi put da Megan govori o politici. Teme i rasprave koje su joj bile zabranjene tokom njenog boravka u kraljevskoj porodici, danas je veoma zanimaju. Megan vrlo otvoreno govori o feminizmu, rasizmu, kao i o strani koju treba da izabere njena zemlja na nadolazećim predsedničkim izborima.

- Kad razmišljam o glasanju i zašto je to tako izuzetno važno za sve nas, rekla bih ovako: Glasamo u čast onih koji su došli pre nas i radi zaštite onih koji će doći posle nas. Jer, to je ono što zajednica čini i upravo se o tome radi na ovim izborima - rekla je nedavno Megan.

Komentari (0)

Loading