Celebrity News

Žustra svađa u restoranu potvrdila nerešive probleme: Hari i Megan se razvode?

Žustra svađa u restoranu potvrdila nerešive probleme: Hari i Megan se razvode?

Megan i Hari razvod niti demantuju niti potvđuju. Sve glasnija su nagađanja da u braku Megan i Harija postoje brojne nesuglasice. Iako su mislili da će im selidba u drugu državu doneti mir i stabilnost, izgleda da se to nije dogodilo.

Naime, unuk kraljice Elizabete II sa svojom suprugom živi u Americi, ali mu kraljevski način života, kog se odrekao napuštanjem kraljevstva, sve više nedostaje. Zbog toga je Hari često tužan, pa je među supružnicima nedavno došlo do velike svađe i to javno, u restoranu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Harryandmeghan_ (@harryandmeghan_) дана 24. Авг 2020. у 1:29 PDT

Kako piše magazin 'New Idea', o njihovoj svađi govorila je žena koja se zadesila u restoranu u kom su Megan i Hari  bili gosti.

– Dok je Megan uživala u čaši vina, Hari  je bio vidno frustriran. Megan je odlučna žena i već je svima jasno da princa vrti oko malog prsta. Izgleda da mu je sada dosta svega – rekao je neimenovani izvor.

Pored toga javio se i stručnjak za govor tela koji tvrdi da je jasno da Megan vodi glavnu reč u njihovom braku.

– Ona je dominatnija, jača. U svakom Zoom razgovoru koji  su imali Megan je vodila glavnu reč –

Megan nije ispunila Hariju ono što je žarko želeo

Hari svoju porodicu nije video mesecima, otkako se preselio sa Megan i sinom u Kanadu, pa potom i Ameriku, odnosno, nakon što su se i zvanično odrekli kraljevskih dužnosti. Kako je od susreta sa najdražima prošlo već pola godine, Hari ih se uželeo.

Pročitajte: Megan i Hari na predivan način obeležili sećanje na Lejdi Di

Zato je imao planu da ih vidi tokom porodičnog odmora u britanskom Balmoralu, gde kraljevska porodica tracionalno letuje, ali Megan je rekla „ne“.

Komentari (0)

Loading