Celebrity News

Ćerka Vlada Divca pokazala ožiljke, a ovom porukom uzburkala "Instagram"!

28/09/2020

story

Petra Divac, ćerka Vlada Divca, koja je pre tri godine doživela saobraćajnu nezgodu, objavila je sliku u kupaćem kostimu. Fotografiju koja je mnoge oduševila, pratila je i emotivna poruka.

Ćerka Vlada Divca iskreno: Ponosna sam na svoje ožiljke!

Petra Divac, koja je u julu 2017. godine doživela nezgodu prilikom pada s motora kojim je upravljao njen prijatelj, emotivnim rečima obratila se pratiocima na „Instagramu”.

Prisetivši se ovog perioda, kada su na njenom telu ispisani veliki ožiljci, u svom iskrenom statusu priznala je da je ponosna na svoje telo i da ga ne bi menjala ni za šta na svetu.

– Nedavno sam upoznala nekoga za koga mogu reći da je promenio moj pogled na život. Rekla sam joj da, bez obzira na to s koliko poteškoća se suočavamo, uvek treba da imamo razlog za zadovoljstvo.

PROČITAJTE: Neguje prirodan izgled: Ćerka Vlade Divca je izrasla u prelepu devojku!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petra Divac (@pdivacc) on Sep 27, 2020 at 1:26pm PDT

Trenutak koji je mogao da se završi kobno ipak je dobio srećan kraj. Petra se oporavila, ali ožiljci su ostali. Tu su gde su, a kako ističe, s ponosom ih nosi.

– Srećna sam što mogu da kažem da sam ponosna na ožiljke koje imam i srećna sam što ih nosim. Uobličili su me da budem osoba kakva sam danas. Ne bih promenila telo ni za šta, pokazuje mi koliko sam jaka i kroz šta sam prošla. 

– Srećna sam što sam upoznala mnoge divne ljude na ovom putu života. Shvatila sam da život ima mnogo više od tuge i odricanja. Svi smo ovde s velikim razlogom i služimo većoj svrsi!

PROČITAJTE: Ana Divac ekskluzivno za „Story”: Pobedila sam svoje strahove

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petra Divac (@pdivacc) on Jun 21, 2020 at 12:50pm PDT

Komentari (0)

Loading