Celebrity News

Posle nezapamćene fešte u Italiji, Ceca i Anastasija maskirane stigle u Beograd! (FOTO)

Posle nezapamćene fešte u Italiji, Ceca i Anastasija maskirane stigle u Beograd! (FOTO)

Ceca i Anastasija – Ni G od glamura, a izgledaju svetski!

Najpoznatija zvezda ovih prostora u društvu svoje ćerke Anastasije, koja hrabrim koracima ide u pravcu karijere koji će nastaviti estradnu slavu Ražnatovićevih, uslikane su zajedno na aerodromu "Nikola Tesla" posle neviđeno dobrog nastupa u Italiji na jednom romskom veselju.

PROČITAJTE: Ceca Ražnatović za „Story“: Nisam jaka kao što izgledam

Ceca i Anastasija - Maskirano izdanje privuklo poglede prolaznika na aerodromu

Svojim izgledom privukle su poglede svih prolaznika, pa je tako ovaj duo, iako poznat po glamuru, plenio u potpuno drugačijem izdanju.

Ceca Ražnatović pojavila se s kapuljačom, tamnim naočarima i maskom na licu, a mnogi su komentarisali da nikada bolje i mlađe nije izgledala jer je retko viđamo u trenerci.

Atraktivan izgled njene ćerke Anastasije nije izostao ni ovog puta, pa joj je bela komplet trenerka pristajala savršeno, što su mnogi i komentarisali.

Podsetimo se...

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović bila je specijalni gost na romskoj svadbi u Rimu na kojoj se provela spektakularno. Njena ćerka Anastasija bila je njena pratnja ovog puta, a obe su dočekane i smeštene u jedan od najluksuznijih hotela.

Kako pišu domaći mediji, Ceca je dobila basnoslovni bakšiš na ovom slavlju.

Kako je običaj da se na romskim svadbama pevač zakiti novčanicama, folk diva ispoštovala je njihovu tradiciju, a budući da nikad tokom svoje karijere nije uzela bakšiš, pa je taj novac, kako saznaje "Alo" kasnije prosledila svojim muzičarima.

Kako je izgledao deo atmosfere s Cecinog nastupa, kao i unutrašnjost ovog luksuznog hotela, pogledajte na video u nastavku teksta...

PROČITAJTE: Ceca Ražnatović presekla! Pevačica donela odluku koja će joj promeniti život!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🔱Svetlana Ceca Raznatovic🔱 (@cecagoddess) on Sep 28, 2020 at 12:35pm PDT

Komentari (0)

Loading