Celebrity News

Nataša Bekvalac za magazin "STORY": Nemam više vremena za loše vino i lažne ljude!

Nataša Bekvalac za magazin "STORY": Nemam više vremena za loše vino i lažne ljude!

Rođendan Nataše Bekvalac - Žurka koja je okupila mnoge divne ljude na jednom mestu!

Jedna od najvećih balkanskih pop zvezda u velikom rođendanskom intervjuu za magazin Story otkriva na koji način ulazi u četrdesete, zbog čega ne veruje da postoje verni muškarci i s kojom odgovornošću prilazi ulozi samohrane majke svoje dece.

Rođendan Nataše Bekvalac - U četrdesete ulazim kao zaista zadovoljna i ostvarena žena

Nismo ni očekivali da će četrdeseti rođendan Nataše Bekvalac proći nezapaženo. Žena koja je poslednjih dvadeset godina konstantno pod svetlima reflektora i na naslovnim strana svih medija u regionu dočekala je ovaj jubilarni rođendan na spektakularnoj zabavi, okružena najbližima na svom luksuznom imanju u Vojvodini obučena u belo.

Ekipu magazina “Story” ugostila je nekoliko sati pre početka žurke, što smo iskoristili da s njom razgovaramo o svemu što je čeka u budućnosti, ali i da se vratimo u prošlost i analiziramo koji su je to događaji doveli do potpune sreće, u kojoj kaže da danas uživa.

PROČITAJTE: Nataša Bekvalac na životnoj prekretnici, ovo je zvanična odluka!

U seriji “Seks i grad” glavne junakinje jedva prežive to što su napunile 35. Kako ste vi dočekali 40. rođendan?

- U četrdesete ulazim kao zaista zadovoljna i ostvarena žena. Imam dve predivne ćerke, stabilnu i uspešnu karijeru koja svih ovih godina ide uzlaznom putanjom, zdravu i stabilnu porodicu, predivne prijatelje, divne saradnike i kada bih poželela od života više, zaista bih se smatrala bahatom. Svi moji porazi za mene su bili najvažnije lekcije, a na kraju krajeva, sebe mnogo više volim i poštujem nego što sam to umela i činila ranije.

Jubilarni rođendan proslavili ste glamurozno, ovakve zabave nisu vam bile svojstvene ranijih godina.

- Ranije sam činila vrlo malo za sebe, a kada sam sebe malo bolje upoznala i sebe takvu zavolela, shvatila sam da nemam više vremena za bilo šta što me ne čini srećnom i zadovoljnom i da ću sve što mogu uvek činiti za sebe i ljude koje volim. Oduvek sam volela zabave, esteta sam, volela glamur i zato ću svaki put kada mi se ukaže prilika i povod sebi, svojim prijateljima i porodici priuštiti ovakve večeri i dane i sve što mogu.

PROČITAJTE: Sestre Bekvalac pozirale s ovim gospodinom: On je njihov anđeo čuvar! (FOTO)

Rođendan Nataše Bekvalac -  Ovo nije bio klasični “estradni rođendan"

Na Natinoj fešti bio je mali broj kolega, a novosadska Barbika za magazin "Story" otkrila je zbog čega se ne druži s njima...

- Nije istina da ne postoje prijateljstva u našem svetu, kao što smatram i da nije istina da ne treba sarađivati s porodicom, kao što nije istina da ne treba mešati prijateljstva i posao. U odnosima koje gajim i negujem uvek postoje velika ljubav i poštovanje i zato energija koja proizilazi iz svega što radim jeste tako lepa i drugačija od ostalih. Pozvala sam nekoliko kolega s kojima se družim, ali došla je samo Jelena.

- Ostali su mi rekli da nisu mogli, a četrdesete su mi donele da razumem sve razloge, ne tražim opravdanja, nikada se ne naljutim jer sam naučila da prihvatam i volim ljude baš onakvi kakvi jesu. Inače, što se Jelene tiče, u poslednje vreme smo razvile izuzetno blizak odnos, jedno lepo prijateljstvo puno uvažavanja, poštovanja i međusobne podrške.

Šta ste poželeli kada ste oduvali svećice?

- Kažu da ne treba da se govori želja naglas jer ti se neće ostvariti, a poslednjih nekoliko meseci imam jednu želju i poželela sam da mi se ona ostvari.

Ostatak intervjua i ekskluzivne fotke s rođendana pogledajte u najnovijem broju magazina "STORY" koji je u prodaji do 6. oktobra! 

Komentari (0)

Loading