Celebrity News

Narušen odnos Emine i Mustafe: Na šta se to bivši zet požalilo pevačicnoj majci

Narušen odnos Emine i Mustafe: Na šta se to bivši zet požalilo pevačicnoj majci

story

Emina i Mustafa se međusobno otpratili s društvenih mreža

Prošlo je više od dve godine otkako su se pevačica Emina Jahović (38) i turska muzička zvezda Mustafa Sandal (50) sporazumno razveli, nakon deset godina plodonosnog braka u kojem su dobili sinove Jamana (12) i Javuza (8).

Od tada do danas odnos bivših supružnika meandrirao je na temperaturnoj skali, pa kao što je često znao da zahladni dešavalo se i da tokom minulog perioda bude i bolji nego što je bio tokom braka.

Nekada idealan i mnogima uzoran ljubavni par danas se mnogima javlja kao prva asocijacija za turbulentan odnos, a ono što ovih dana možemo da vam prenesemo govori upravo tome u prilog.

Nažalost, odnos između Emine i Mustafe ponovo je u minus fazi, a čak ni dva dečaka, jedina spona koja ih još uvek održava u kontaktu, ne mogu dovoljno da pomognu u sprečavanju neskrivenog animoziteta između njih dvoje.

Naime, dvoje pevača više se ne prati na popularnoj društvenoj mreži “instagram”, na istom onom mestu s kog su donedavno tako srećno delili zajedničke porodične trenutke sa sinovima i svetu slali poruku da ništa ne može da poremeti njihovu slogu čak ni nakon razvoda.

Pročitajte: Emina Jahović o novom dečku - Jedna stvar me posebno rastužuje

Ispostavlja se da mnoge stvari to svakako mogu iako za sada nije sasvim poznato šta je bio najnoviji okidač za poslednje zahlađenje njihovog odnosa. Kada se malo dublje upustite u ovu temu, lako se dolazi do zaključka da je ovaj par tokom poslednje dve godine zapravo duže bio “na ratnoj nozi” nego što su jedno za drugo imali osmeh.

Prema onome što saznajemo, razmirice traju još otkako je Emina otpočela romansu s biznismenom Sadetinom Saranom. Njen bivši suprug, navodno, od samog početka nije odobravao tu vezu smatrajući da Sadetin, zbog velike ljubomore i posesivnosti, nije odgovarajući partner za majku njegove dece. Izrazito turbulentan odnos koji je Emina imala sa Saranom samo je potvrdio Sandalove sumnje. 

Posle razvoda od Emine Mustafa je ostao u veoma dobrim odnosima s njenom majkom Senijom, koja nikada nije sasvim prežalila što se njena ćerka razvela od turske zvezde. 

Sve o razmiricama Emine i Mustafe pročitajte u najnovijem broju magazina „STORY“,  koji je u prodaji do 6. oktobra! 

Komentari (0)

Loading