Celebrity News

Jovana Koković: Velika ljubav drugi put krunisana brakom

Jovana Koković: Velika ljubav drugi put krunisana brakom

Baš na dan izlaska ovog broja poznata srpska influenserka Jovana Koković proslavila je 33. rođendan i sigurno joj je bilo teško da domašta želju koja bi joj ovu godinu učinila još boljom nego što je već postala.

Lepotica koja je osnovala poznati brend “cocoloco”, sreću je pronašla kraj partnera Dejvida Ričarda (30), s kojim je u čak dva navrata ljubav krunisala brakom. 

– Imali smo dva venčanja, što jeste pomalo nesvakidašnje ali, eto, mi smo uspeli da najspontanije organizujemo čak dve ceremonije u roku od godinu dana, a da nismo imali u planu nijednu – priča nam Jovana.

Sa izabranikom koji potiče iz Pariza prošle jeseni venčala se u uzbudljivom Las Vegasu, da bi pre nepunih mesec dana brak potvrdili i u Beogradu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Kokovic 🥥 (@cocoloco_girl) дана 30. Окт 2019. у 12:33 PDT

– Kada pričam o našem venčanju, vidim nas u Vegasu. Dry Lake Bad je destinacija gde smo prvi put izgovorili naše sudbonosno “da”. U životu nisam bila srećnija i uzbuđenija nego tada. Dejvid je ostao bez teksta kada sam se pojavila u venčanici. Svaki detalj u Vegasu je učinio da se osećam kao princeza u nekom divnom romantičnom filmu – priseća se ova atraktivna brineta i otkriva da je taj događaj organizovan za samo sedam dana, dok je nedavno beogradsko venčanje isplanirano u još kraćem roku, pa je sve upriličeno za tri dana. 

Spontanost je uvek bila vodilja ovog para, ali svakako im je od velike pomoći bila i asistencija zajedničkih prijatelja koji su učestvovali u pripremi.

Od pravih influensera, čime se oboje uspešno bave, mnogi to verovatno ne bi očekivali. Međutim, umesto da bude opterećena da sve bude savršeno organizovano, Jovana je svoju životnu bajku pronašla upravo u jednostavnosti i onome što je zaista važno.

– Slažem se da su mlađoj populaciji nametnuti neki trendovi koje bi trebalo da prate čak i kad su u pitanju venčanja, prvi rođendani i ostale proslave tog tipa i to mi se ne dopada. Ne pratim trendove, već se trudim da oslušnem sebe, što sam i uradila. U ovom slučaju, sebe i svog supruga videla sam negde daleko, u predivnoj tišini pustinje gde čujemo samo otkucaje naših srca i naše “da” – iskrena je Jovana, koja se sličnim motom vodila i kada je birala kreaciju za svoju beogradsku ceremoniju.

– Pošto je venčanje u Vegasu bilo veoma intimno, obećali smo da ćemo sve to proslaviti u Beogradu s najbližim prijateljima, kad za to bude vreme, što smo nedavno i ispunili. Moja želja bila je da se udam u venčanici “Vera Wang”, tako da sam pravu tradicionalnu venčanicu nosila u Vegasu, a u Srbiji sam se odlučila za romantičnu roze haljinu do poda – objašnjava Jovana.

Bajka s Dejvidom traje više od tri godine, a slobodno se može reći da je to bila ljubav na prvi pogled.

– Upoznali smo se u Los Anđelesu 2017. preko zajedničkog prijatelja koji je sada naš venčani kum. Dejvid obožava Srbiju. Obišli smo svet zajedno i on ima sjajnu moć adaptacije. Svuda se uklapa i lako nađe društvo. I moram da ga pohvalim, srpski mu ide sjajno. Sve je bolji i bolji – priča nam poznata influenserka i kaže da za sada u bračnom životu ne prepoznaje velike promene u odnosu na period njihovog zabavljanja.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Kokovic 🥥 (@cocoloco_girl) дана 11. Дец 2019. у 10:40 PST

– Spontano smo počeli da putujemo i živimo zajedno, tako da smo samo nastavili gde smo stali, radimo zajedno, volimo se i podržavamo. Dejvid me je definitivno osvojio svojom pojavom i harizmom, lepim vaspitanjem, manirima, humorom. Mogla bih nabrajati do sutra. On obožava moju ličnost, spontanost, oči i osmeh – opisuje nam Jovana. S obzirom na internacionalni životni stil koji vode, za kraj nam je rekla i gde planiraju da sviju svoje porodično gnezdo.

– Odlučili smo da zbog obima posla i moje kolekcije šminke ostanemo u Srbiji neko vreme. Ali ko zna, Španija nam se mnogo dopada za život, a kako nismo statični ni on ni ja i budući da volimo promene, potpuno je moguće da će se to u nekom trenutku i dogoditi.

 

Komentari (0)

Loading