Celebrity News

Gluma više nije prioritet: Bred Pit odbio ulogu vrednu 250 miliona dolara

Gluma više nije prioritet: Bred Pit odbio ulogu vrednu 250 miliona dolara

Bred Pit uloga od 250 miliona dolara nije vredna ni sekunde razmišljanja. Bred je jedan od omiljenih holivudskih glumaca medju čijim ulogama nije bilo loših ostvarenja. Godine glume donele su mu takav zvezdani status da više ne mora da glumi.  Film " Bilo jednom u Holivudu" već je najavio kao svoj poslednji.

‒  Radim sve manje i manje. Zaista verujem u to da je ovo igra za mlađe muškarce. Nije da nema značajnih uloga za starije muškarce, ali ja osećam da igra ide prirodnim putem. Prirodna selekcija će učiniti svoje ‒  ‒ objasnio je  nedavno Bred Pit, dokazavši upravo ozbiljnost svojih namera.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by brad pitt ❤️🚀🚀🏃🏃 (@williamsbradlypitt8) on Oct 2, 2020 at 6:56pm PDT


Naime, on je nedavno dobio ponudu da igra glavnu ulogu u kultnom ostvarenju "Matriks", od koje bi bio bogatiji za čak 250 miliona dolara.  Izvori bliski slavnom glumcu navode da trenutno nije okupiran glumom, već vezom sa nemačkom manekenkom Nikol Poturalski.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Коммерсантъ Стиль (@kommersant_style) on Aug 27, 2020 at 3:19am PDT

 

Bred Pit-ljubav ispred novca

Sudeći po pisanju stranih medija njemu novac nije prioritet iako ga čeka teška podela imovine sa bivšom suprugom Anđelinom Džoli. Trenutno mu je prioritet nova ljubav sa lepom manekenkom.

 

Komentari (0)

Loading