Celebrity News

Mirka Vasiljević u teškoj situaciji: Svi misle da fudbaleri odlično zarađuju, ovo je bolna istina!

Mirka Vasiljević u teškoj situaciji: Svi misle da fudbaleri odlično zarađuju, ovo je bolna istina!

Mirka Vasiljević - Brak s Vujadinom Savićem uprkos finansijskoj krizi zbog pandemije koronavirusa i otkazanih predstava i mečeva nije upao u krizu. 

Lepa glumica koja trenutno boravi na Kipru sa svojim nevenčanim suprugom Vujadinom Savićem, iskreno je progovorila o finansijskoj krizi u kojoj se našla. Zbog koronavirusa otkazane su joj skoro sve predstave, a dotakla se i toga da fudbaleri ne zarađuju basnoslovne svote.

– Svi misle da fudbaleri odlično zarađuju. To je konstantna neizvesnost da li će se povrediti ili neće, godinama trpe bolove da bi mogli da budu na terenu. Danas možete da budete najslavniji igrač, a već sutra da vas nema. To je vrlo neprijatan osećaj, promena zemalja i razne sredine.

– Dešavalo se da Vujadin jedva hoda, primi injekciju i da igra devedeset minuta. Nadam se da mu sve te povrede neće ostaviti bolne tragove kad dođe u godine. On je borac, on je lav. Većina fudbalera tako igra – rekla je Mirka.

PROČITAJTE: Mirka Vasiljević iskreno: Želim još jedno dete, ali Vujadin se nećka

Mirka Vasiljević - Brak nije u krizi, ali finansije jesu 

Mirka Vasiljević, koja se našla u nezavidnoj finansijskoj situaciji, otvorila je dušu i rekla da ne zarađuje od glume.

– Ne živim od glume, ne mogu da kažem da mi je prijatno što ne mogu da zaradim neki svoj dinar, ali tako je sada. Imala sam deset zakazanih predstava u aprilu i to je sve otkazano – rekla je glumica koja se potom osvrnula i na brak s Vujadinom, kog poznaje, kako ističe, čitav život.

– Vujadin i ja se znamo skoro čitav život, pratila sam ga kroz njegovo odrastanje. Uvek mi je bilo bitno kada me neko okružuje da ima sličnu viziju kao ja. Jasno da ide napred i ima svoj cilj, sve što je normalno, realno i zdravo. Najbitnije je da funkcionišemo kao tim.

– U nekom trenutku njemu će posao stati, nekad stane meni, ali jedno drugom smo oslonac. Ne postoji to u porodici ko zarađuje više ili manje, mi smo porodica. Da nije takav, teško da bih želela da budem s njim u emotivnom odnosu i da mu rađam decu. Radim u Srbiji i logično je da ću manje zarađivati, ali uvek se lepo osetim kada donesem svoj dinar – navela je ona.

Komentari (0)

Loading