Celebrity News

Glumica se oglasila povodom udaje: Želja mi je da postanem majka!

Glumica se oglasila povodom udaje: Želja mi je da postanem majka!

story

Dragana Mićalović - Udaja prelepe glumice iznenadila javnost. 

Pre nekoliko dana kao bomba odjeknula je vest da se prelepa glumica i sestra Slobode Mićalović udaje za uspešnog biznismena. Tim povodom oglasila se i Dragana Mićalović.

Dragana Mićalović – Udaja nije prioritet!

Gostujući kod Marije Kilibarde, Dragana MIćalović otkrila je sve o navodnoj udaji, ali i svoje primarne ciljeve.

 Juče sam saznala da se udajem, znam ko je čovek, ali samo da saznam ko mi šije venčanicu i gde će sve to biti. Ne, ja sam student, moja najveća želja su sada studije i karijera, naravno i da postanem majka, ali to ne planiram ja, nego neko drugi. Kako on kaže, tako će biti – objasnila je lepa glumica.

PROČITAJTE: Glumica već 6 meseci u tajnoj vezi sa biznismenom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Mićalović (@hipokampelefentokamela) on Aug 13, 2020 at 12:42pm PDT

Podsetimo se...

Domaći mediji eksplodirali su pre nekoliko dana kada je u javnost isplivala informacija da se Dragana Mićalović udaje za uspešnog biznismena Stevana Purića. O njihovoj ljubavi mediji su pisali i ranije. Budući da Dragana ne voli da se eksponira u javnosti, ova misteriozna veza veoma je intrigirala javnost.

– Dragana i Stevan su se letos upoznali, a ljubav je odmah planula. Nakon nekoliko dana uplovili su u ljubavnu vezu i uživaju jedno s drugim. Njih dvoje nisu želeli javno da se eksponiraju ili da bilo šta komentarišu dok ne učvrste svoj odnos, a činjenica da su već šest meseci zajedno dokazuje da su zaljubljeni. Novogodišnje praznike su proveli zajedno, a nedavno su nekoliko dana boravili u Veneciji – kaže izvor blizak ovom paru za „Blic” i dodaje:

PROČITAJTE: Zbog ovoga je godinama osećala hendikep: Dragana Mićalović OSTVARILA SVOJ SAN

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Mićalović (@hipokampelefentokamela) on Apr 29, 2020 at 12:19pm PDT

– Oni su se upoznali letos na ručku koji je organizovao njihov zajednički prijatelj. Nijedno od njih nije pretpostavilo da će se slučajan susret u zajedničkom društvu pretvoriti u ljubav, ali ih je sudbina uverila u drugačije. Ljubav je odmah planula.

Komentari (0)

Loading