Celebrity News

Vest koja menja sve! Maja Berović u novoj životnoj ulozi, čestitke pljušte!

Vest koja menja sve! Maja Berović u novoj životnoj ulozi, čestitke pljušte!

Maja Berović – Pesme, nastupi, spotovi i marljivo zalaganje doneli su pevačici slatko uživanje u plodovima svog rada...

Snovi postaju stvarnost kada u njih verujete, te je tako muzička zvezda Maja Berović obradovala svoje fanove vešću da izbacuje svoju liniju šinke koja je od danas dostupna putem onlajn-šopa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on Oct 1, 2020 at 9:07am PDT

Maja Berović nije krila oduševljenje povodom novog projekta koji je pokrenula. Posle 15 godina uspešne karijere, popularna pevačica konačno vidi plodove svog rada.

Od malih nogu, kada sam kao devojčica uzimala krišom šminku od mame, maštala sam o tome da jednog dana imam svoju paletu proizvoda. I dok sam ređala karmine, senke i brojne komade koji su se našli u neseseru, zamišljala sam kako ću jednog dana sve to sama da napravim, baš onako kako želim.

PROČITAJTE: Maja Berović otkrila koje estetske korekcije je radila na sebi!

Maja je publici predstavila svoj novi brend koji će sigurno biti veoma popularan kod dama širom regiona.

– Mnogo godina kasnije to se i ostvarilo, te sam posle 15 godina uspešne muzičke karijere odlučila da publici predstavim rezultate predanog rada i eksperimentisanja s najboljim proizvodima iz sfere lepote, kao moju prvu kolekciju strasti u životu – „Maya beauty line”.

PROČITAJTE: Maja Berović za „Story”: Prešla sam trnovit put do uspeha

– Proizvodi „Maya beauty line” osmišljeni su tako da odgovaraju svim tipovima kože, a stručnjaci u Italiji i Nemačkoj radili su na tome kako bi proizveli najbolje i najkvalitetnije strukture koja ćemo devojke i ja s lakoćom moći da koristimo. Najbezbedniji i najsigurniji način omogućava da imaju baš onakav efekat kakav žele.

– Sve ono što svakodnevno koristim kada se šminkam, bilo da se radi o odlasku na večeru s prijateljima ili koncert pred više hiljada ljudi, predstavljam u svojoj kolekciji „Maya beauty line”. Vodila sam računa o svakom detalju, te sam želela da pakovanje nikoga ne ostavi ravnodušnim i da svakom kupovinom svi budu iznenađeni i srećni – izjavila je Maja.

Maja Berović priznala zbog čega se svađa sa mužem, razlog je poprilično čudan!

Komentari (0)

Loading