Celebrity News

Transformacija u dve fotografije! Nakon prozivki da je debela, Dunja Jovanić uzvraća udarac!

Transformacija u dve fotografije! Nakon prozivki da je debela, Dunja Jovanić uzvraća udarac!

story

Dunja Jovanić - „Instagram” je bio preplavljen negativnim komentarima na račun njenog izgleda! 

Kada je pre više od godinu dana objavila sliku u kupaćem, lepa blogerka Dunja Jovanić nije ni slutila da će od žena dobiti pregršt negativnih komentara na račun izgleda. Jedna od najlepših influenserki današnjice, stavila je u prvi plan svoje izvajano telo, a kupaći koji je tada obukla istakao je sve njene atribute.

Dunja Jovanić – „Instagram” je eksplodirao zbog fotke u kupaćem! 

Zdravo i jedro telo Dunje Jovanić bilo je okarakterisano kao debelo, a da bi stvar bila još gora, većinu opaski i negativnih komentara napisale su žene.

Potpuno zadovoljna svojim telom, Dunja je ostala hladna na ove komentare i svim hejterima poslala moćnu poruku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe) on Jun 7, 2019 at 3:15am PDT

– Da li ste svesni koliko je pojam „zdravog tela“ stavljen u drugi plan? Da li ste svesni da ljudima nije bitno kako izgledaju uživo, već samo kako se predstavljaju na mreži i do kojih granica to ide? Da li ste svesni da se verovatno 70 odsto ljudi fotošopira na svakoj slici. Da vam pokažem to u praksi – napisala je tada Dunja.

Dunja Jovanić danas izgleda potpuno drugačije! 

Dunjin potez dugo je komentarisan u javnosti, a bila je čest gost u jutarnjim programima. Svojom akcijom, kojom je želela da podstakne žene da vole sebe, ali i da se okrenu zdravom životu i vežbanju, pokrenula je lavinu negativnih komentara, a da to nije slutila. Opravdavala je svoj izgled kao zdrav i obožavala je svoj odraz u ogledalu.

– Smatram da izgledam dobro sebi. Neko može da kaže „debela si, mršava si”, ali ja sebi izgledam super. Mislim i da, bez obzira na to koliko kilograma imate, vi možete da se slikate u kupaćem kostimu – to ne može niko da vam zabrani. Bitno je da se vi osećate dobro u svojoj koži.

PROČITAJTE: Sara Jo i Dunja Jovanić: Piknik sa stilom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe) on Sep 8, 2020 at 10:51am PDT

Godinu dana prošlo je od ove hajke na Dunju, a njena pojavljivanja i fotografije danas ostavljaju bez daha. Lepa blogerka više ne izgleda kao na slici iznad. Potpuno je promenila imidž, a negativni komentari na račun njenog izgleda kao da su potpuno iščezli. Zanosna brineta je čak i znatno skratila kosu, ofarbala se u crno, a evidentno je da je izgubila i „suvišne” kilograme.

Na jučerašnjoj promociji bjuti brenda Emine Jahović, zgodna influenserka pojavila se u spektakularnom izdanju. Moderna haljina istakla je njene tanke noge, a Dunjina dečačka frizura dokazala je i da žene s kratkom frizurom i te kako mogu da budu seksi.

Da li vam se Dunja više dopada iz afere „kupaći kostim” ili godinu dana kasnije s kratkom kosom i mnogo mršavija? 

Da li je Dunja lepša sad ili iz perioda fotke u kupaćem kostimu?
  • Defintivno sada!
  • Na slici u kupaćem kostimu Dunja izgleda fantastično!
  • Na obe slike izgleda TOP!
90  · 90 
Glasaj RezultatVrati se na glasanje

Komentari (0)

Loading