Celebrity News

Dunja Jovanić o aferi "kupaći kostim": ŽENE TRPE VELIKU NEPRAVDU!

Dunja Jovanić o aferi "kupaći kostim": ŽENE TRPE VELIKU NEPRAVDU!

Blogerka Dunja Jovanić je zbog jedne fotografije u kupaćem dobila gomilu negativnih komentara na račun svog izgleda, a da stvari budu još gore, iza 90 odsto od njih stajale su – žene.

Ako ste među onih 160.000 ljudi koji na Instagramu prate blogerku Dunju Jovanić, onda znate da je poslednjih meseci pokrenula izazov #raketadoleta u kom motiviše druge žene, da se kao i ona okrenu treninzima i zdravoj ishrani.

Rezulate izazova pokazala je fotkom u kupaćem kostimu, ali se negativnim reakcijama reakcijama se sigurno nije nadala. Više o tome pogledajte OVDE. 

Dunja Jovanić

Lepa srpska blogerka se u kratkom intervjuu za Blic, ponovo osvrnula na svoj izgled i negativnim komentarima koje je dobila na spornu fotku u kupaćem:

- Smatram da izgledam dobro sebi. Neko može da kaže "debela si, mršava si, ali ja sebi izgledam super. Mislim i da bez obzira na to koliko kilograma imate, vi možete da se slikate u kupaćem kostimu - to ne može niko da vam zabrani. Bitno je da se vi osećate dobro u svojoj koži.

Dunja se takođe u obraćanju za Blic dotakla i to šta se od žena danas sve očekuje:

- Mislim da je baš velika nepravda nekada jer se od nas očekuje da budemo lepe, pametne, uvek nasmejane, sređene da znamo da kuvamo, dok sa druge strane, muškarci su ti koji mogu da budu kakvi god i mi ćemo ih voleti.

Međutim, lepa Dunja ossvrnula se i na to kako je biti jedan od najuticajnijih influensera u Srbiji:

- Influenser se ne postaje, influenser se rađa! To morate da imate u sebi te ukoliko ste uticajni, vi ćete biti uticajni i u svom komšiluku. Dosta je teđko održati kvalitet, dosta je teško nadmašiti sebe i to je nešto što mene gura da idem napred.