Celebrity News

Ana Pendić otkrila tajnu vitke linije - Ove namirnice ne podnosi!

Ana Pendić otkrila tajnu vitke linije - Ove namirnice ne podnosi!

Ana Pendić - Izgled duguje posebnom režimu ishrane. Ove namirnice ne podnosi i nikad ih ne jede. Osim vitke linije, Ana vodi računa i o svom bračnom životu, a s ćerkom Sarom uživa u svim bitnim trenucima odrastanja...

Voditeljka televizije „Pink” osvrće se na modne i životne promene, govori o dragocenim trenucima provedenim sa ćerkom Sarom i otkriva kako godinama održava bračni odnos harmoničnim...

U vreme sve češćih televizijskih transfera, voditeljka Ana Pendić (43) više od dve decenije verna je TV "Pinku". Beograđanku koja vodi jednu od najgledanijih emisija, "Paparazzo lov", TV publika davno je zavolela kao "loto" devojku. Nekadašnji model i dalje izgleda kao na početku karijere, a njen zaštitni znak su širok osmeh i manekenska linija.

PROČITAJTE: VODITELJKA OPERISALA KIČMU – Ana Pendić posle teškog perioda otkrila kako se oseća

U skladnom je braku s Vojkanom Radošem (45), koji je IT i direktor logistike na TV B92, a zanimljivo je da se par najpre družio dve godine, a potom je počeo da živi zajedno posle samo dve nedelje od početka romanse. Imaju ćerku Saru (7), koja je na pijedestalu njihove pažnje i u centru svih porodičnih aktivnosti. "Sebi zameram što mi je jezik uvek bio brži od pameti i što u nekim situacijama nisam uspela da izbrojim do deset. Radim na tome, za sada bezuspešno", priznaje na početku razgovora Ana, s kojom smo razgovarali o modi, brojnim promenama, stremljenjima i bračnim izazovima.

Da li postoji razlika u vašem načinu oblačenja nekad i sad?

- Ne preterano. Uvek sam se vodila istim pravilom, ne podleži slepo trendu, iz njega izvlači samo ono sto se uklapa u tvoj stil i tebi dobro stoji. Opet, nisam ni neko ko se slepo drži svog stila, volim da ga promenim, ne plašim se da eksperimentišem. Brendovima ne robujem, volim da imam kvalitetnu tašnu i cipele, sve ostalo nije važno.

PROČITAJTE: Ana Pendić operisana: Nažalost uvek kasno shvatimo da je zdravlje ipak najvažnije

Koliko se vaš stil uklapa u način odevanja u kome vas vidimo na TV ekranu?

- Shvatila sam da sam ja garderobom prezasićena, više od pola života sam se bavila modelingom i tu sam iživela sve svoje snove. Od ekskluzivnih večernjih haljina i preskupih dizajnerskih komada, preko raznih eksperimenata mladih, do komercijalne mode. Tako da je moj stil neko kompromisno rešenje – nikada ne izgledam sto posto onako kako bih želela, ali nije i da sam nezadovoljna. Odevanje na televiziji zavisi od milion faktora, ko je kostimograf, stilista, ko su nam sponzori, da li mi neko drugi bira garderobu ili ja sama. Nekad sam prezadovoljna, a nekad je to nešto što ni u ludilu ne bih obukla privatno.

PROČITAJTE: Ana Pendić: Upijam svaki tren ćerkinog detinjstva

Ana Pendić - Izgled duguje ovom jelovniku, a doslovno nkad ne vežba! 

Prelepa voditeljka otkrila je za magazin "Story" da ne voli da vežba, ali da svoju vitku liniju održava posebnim režimom ishrane.

Da li idete na sport i pazite li šta jedete?

- Vojkan mi često kaže da 10 godina nisam potrčala (smeh). I nije daleko od istine, ne volim da trčim i vežbam, ali dosta pešačim, na 14. sprat često se penjem peške, a u poslednje vreme preskačem vijaču sa Sarom. Vodim računa o tome šta i kada jedem, najčešće je to voće i povrće – jedem i meso, ali bih lako mogla bez njega. Slatkiša se ne odričem. A grickalice, gazirano piće i brzu hranu mrzim.

PROČITAJTE: Ana Pendić: Sarin osmeh za nas nema cenu

Vaša ćerka je pošla u prvi razred, koliko je za vas i supruga izazovno da uklapate sve obaveze s njenim školskim rasporedom?

- Imamo sreću da ja nemam klasično radno vreme i beskrajno sam srećna zbog toga. To mi ostavlja dovoljno vremena da je uzmem iz škole, da ostanemo s drugarima u parkiću koliko god je to potrebno, da se prošetamo po kraju, ručamo, napišemo domaći zadatak i sačekamo tatu da ga izgrlimo i izljubimo. Kada ja imam neke obaveze, uskače Vojkan, a kada krene loše vreme, moći će da ostane u dnevnom boravku. Nezgodno je što zbog situacije s virusom škola traje samo dva sata, pa smo svi stalno u nekoj žurbi i frci, ali vreme provedeno sa Sarom ne bih menjala ni za šta na svetu.

Pokazuje li ona smisao za modu i da li je zanimaju "krpice"?

- Baš juče kažem Voji da će ona biti ozbiljna šopingholičarka. Obožava da ide u kupovinu, nije nervozna, ima strpljenja da proba. Ima neki svoj stil koji mi se dopada, jer ne podrazumeva hiljadu nijansi roze. Voli i "rokerke", "starke" i boje koje su tradicionalno muške. Kada ide u park, nije joj bitno šta će obući, ali kad krenemo na rođendan, često izvoljeva oko odevanja i nema šanse da je ubedim da obuče nesto što joj se ne dopada.

Da li Sara pohađa neke dodatne aktivnosti i razmišljate li o njenom daljem školovanju?

- Budući da je talentovana za jezike razmišljamo u tom smeru. Neke reči na engleskom bolje izgovara od mene, jer je počela da ga uči s tri godine, a moja generacija tek u petom razredu. Ne forsiramo je s nekim dodatnim aktivnostima, u ovom periodu najvažnije je da što više vremena provodi napolju, da se igra i uživa. Najviše me nerviraju roditelji koji svoje neiživljene snove pokušavaju da ostvare kroz decu vodajući ih od tenisa, preko časova klavira i francuskog, do baleta, ne ostavljajući deci vremena da se iskaču i druže.

Vaš brak je skladan. Kako odolevate svim izazovima u ovim haotičnim vremenima?

- Bavimo se našim brakom, ne uzimamo ga zdravo za gotovo. Daleko od toga da je uvek sve divno i harmonično, ali trudimo se da i povremene rasprave iskoristimo kako bismo unapredili odnos. Učimo iz grešaka i ne ponavljamo ih. Ja sam malo glasnija i volim da dramim, ali Vojkan me dobro poznaje i zna kako da kanališe moje često bespotrebne frke.

Da li je za dobar bračni odnos važna ljubav ili spremnost na kompromis?

- Kod nas je presudno to sto šmo se upoznali u zrelim godinama, kada smo oboje već iživeli sve ono što je trebalo da se iživi u mladosti, to što smo se dve godine pre veze intenzivno družili, dobro upoznali sve vrline i mane onog drugog i to što se iskreno volimo.

Šta priželjkujete da vam budućnost donese na polju posla, a šta privatno?

- Poslovno za sada ništa spektakularno, dok se tržište ne zasiti temama i ljudimo koji su poslednjih godina bukvalno okupirali medije. Tu ne mislim samo na Srbiju, nego na globalni šou-biznis. Ovo je vreme plitkih tema, pitke zabave i površnih ljudi i to je okej, jer ima publike za to. Videćemo šta će doneti budućnost u medijima. Privatno – ništa, samo da se ponovo vratimo putovanjima, jer je to jedna od stvari koje mi pored porodice i prijatelja najviše raduje dušu.

Komentari (0)

Loading