Celebrity News

Sin Darka Lazića je napredan dečak - Evo čemu ga uče ponosni roditelji! (VIDEO)

Sin Darka Lazića je napredan dečak - Evo čemu ga uče ponosni roditelji! (VIDEO)

Sin Darka Lazića oduševio je javnost, a novi video klip koji je snimila verenica Marina otkrio je da je preslatki Aleksej veoma podseća na tatu. 

Da iver ne pada daleko od klade davno je dokazao i Darko Lazić. U porodici u kojoj su svi muzički potkovani - otac harmonikaš i brat pevač, i popularni folker krenuo je tim stpama, a izgleda nije nije isključeno i da će mali Aleksej slediti svog oca.

PROČITAJTE: Darko Lazić nastavlja da šokira, rešio je da postane plavokosi zavodnik? (FOTO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on May 25, 2018 at 9:04am PDT

Sin Darka Lazića osvojiće vas u potpunosti

Budući da su nastupi zbog pandemije malo zakazali, to našeg proslavljenog folkera svakako nije sprečilo da za svoju dušu odsvira po koju prijatnu notu. A kada u tome imate ovako preslatku pomoć, kome kriza može teško pasti.

Emotivan trenutak između tate i sina snimila je ponosna mama Marina dok joj se srce topilo od nežnosti dok je uživala u predivnoj muziki koju su odsvirali Darko i mali Aleksej.

PROČITAJTE: Darko Lazić: Pisalo se da dugujem pola miliona evra, ali istina je sasvim drugačija

 

Darko Lazić i Marina Gagić slobodno vreme veoma često provode sa sinom, a na „Instagrmu” povremeno možemo videti i njihove zajedničke avanture. Redovni su posetioci igraonica, a Darko koji je sada mnogo pokretniji nego što je to ranije bio slučaj, u potpunosti uživa da se prepusti sinu i zajedno uživaju u igrarijama.

Za magazin „Story“ svojevremeno su pričali koliko veliku sreću im je doneo sin nakon teškog perioda koji je Darko prošao…

– Aleksej nam je doneo novu radost. Obožavam kada smo zajedno. Moram, međutim, da priznam da nisam mnogo ažuran kada je o menjanju pelena, presvlačenju i hranjenju reč. Za te stvari zadužena je Marina. Dogovorili smo se da ona brine o njemu dok je mali, a ja ću tu ulogu preuzeti nešto kasnije, kada poraste.

Darko je osim Alekseju u potpunosti posvećen i ćerki Loreni koju ima iz prvog braka s Anom Sević. Prema pisanju domaćih medija, s bivšom suprugom nije u najboljim odnosima.

PROČITAJTE: Sukob Ane Sević i Darka Lazića ne jenjava: Žestoka borba za alimentaciju

 

View this post on Instagram

 

You’re my lucky card, you’re my ace of hearts ♠️♥️

A post shared by Gagic Marina (@gagicmarinaofficial) on Oct 3, 2020 at 6:20am PDT

Komentari (0)

Loading