Celebrity News

Dogodila se tragedija, Suzana Mančić neutešna: Moje dete nije preživelo!

Dogodila se tragedija, Suzana Mančić neutešna: Moje dete nije preživelo!

Ispovest Suzane Mančić zalediće vam krv u žilama...

Pre nekoliko nedelja stranu i domaću javnost šokirala je vest o tragediji koju je preživela Krisi Tigen. Njeno dete umrlo je pri porođaju, a ona je o tome otvoreno govorila na „Instagramu“. Jezive slike iz bolničke postelje rastužile su ljude širom planete, ali i podstakle da se o ovakvim stvarima više govori u javnosti.

PROČITAJTE: Suzana Mančić – Jednu stvar ne može da prežali

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzana Mancic (@suzanamancicofficial) on Oct 10, 2020 at 8:08am PDT

Pogođena ovom vešću, Suzana Mančić u jednoj emisiji prvi put je izjavila da poznaje taj bol jer je i sama rodila mrtvo dete.

– Ja sam doživela istu situaciju. Sećam ga se i sećaću se celog života, ali ne bih volela da imam ovakvu vrstu dokumenta. Rodila sam dete koje nije preživelo. Možda nije trebalo ovo da kažem. Gde leži nas šest žena, gde dolazi poseta, nose šerpice, hranu, tetke, strike, babe i kažu „Vidi Suzana Mančić”, to je isto kao društvene mreže. To je bio samo moj bol – rekla je Suzana i dodala:

– Voda donosi svežinu, čisti misli, odnosi tugu i neraspoloženje. Silazim do reke uvek kada mi treba pročišćenje, inspiracija i dobra energija.

PROČITAJTE: Suzana Mančić o zdravstvenim PROBLEMIMA: Ne osećam se sposobnom!

Krisi Tigen izgubila bebu uprkos lekarskoj pomoći 

Prvog oktobra Krisi Tigen obavestila je javnost da je njihovo drugo dete preminulo. Dečak kom su već dali ime Džek nije izdržao, jer je manekenka više puta tokom trudnoće imala obilna krvarenja zbog čega je na kraju i zadržana u bolnici. Uprkos pomoći koju su joj pružali lekari, nakon velikih komplikacija bebino srce prestalo je da kuca. Emotivno pismo javnosti mnoge je rastužilo, a ono je glasilo ovako:

– Šokirani smo i u dubokoj boli, onoj kakvu nikada ranije nismo osetili. Nismo uspeli da zaustavimo krvarenje i damo svojoj bebi krv koja joj je bila potrebna, uprkos kesama i kesama transfuzije. Jednostavno nije bilo dovoljno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on Sep 30, 2020 at 8:58pm PDT

– Nikada ne odlučujemo o imenima svojih beba do poslednjeg trenutka. Ali iz nekog razloga ovog malenog zvali smo Džek. I tako će i ostati. Za nas će zauvek biti Džek. On se toliko trudio da bude deo naše male porodice i biće zauvek. Našem Džeku – tako mi je žao što si prvih nekoliko trenutaka života bio suočen s toliko komplikacija. Nažalost, nismo uspeli da ti obezbedimo dom u kom ćeš preživeti. Uvek ćemo te voleti.

– Hvala svima koji su nam slali pozitivnu energiju, misli i molitve. Osećamo svu vašu ljubav i zaista vas cenimo. Tako smo zahvalni za život koji imamo, za naše divne bebe Lunu i Majlsa, za sve neverovatne stvari koje smo uspeli da doživimo. Ne sija uvek samo sunce. U ovom najmračnijem danu plakaćemo i tugovati. Ali, zagrlićemo se snažno i zajedno proći kroz sve ovo.

Komentari (0)

Loading