Celebrity News

Sofija podelila intiman trenutak sa sinom, ali šta je sa njenim licem? (FOTO)

Sofija podelila intiman trenutak sa sinom, ali šta je sa njenim licem? (FOTO)

story

Sofija Milošević - Sin Aleksej doneo je neizmernu sreću u njen život. Dok uživa u momentima neopisive ljubavi, lepa manekenka podelila je na „Instagramu” intiman trenutak sa svojom bebom. 

Sofija Milošević koja se porodila pre mesec dana, u potpunosti je predana ulozi majčinstva. Sa sinom Aleksejem i budućim suprugom Lukom Jovićem uživa u čarobnim trenucima roditeljstva, a jedan takav danas je podelila na svom„Instagram" profilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Oct 13, 2020 at 10:08am PDT

U potpuno prirodnom izdanju, Sofija je pokazala kako doji bebu, a mnogi su ostali iznenađeni koliko manekenka izgleda sveže. Iako je od porođaja prošlo nepunih dva meseca, Sofija je već vratila devojačku liniju, a mnogi se pitaju kako je uspela da za tako kratko vreme izbriše znake neprospavanih noći.

Njeno lice je u potpunosti čblistavo i čisto.

NE PROPUSTITE: Nabacila 15 kilograma: Trudna Sofija Milošević i dalje bomba!

Sofija Milošević - Hvala Bogu na dobrim genima

Sofija Milošević, koja se porodila početkom septembra, pre nekoliko nedelja viđena je Madridu u prvoj šetnji s verenikom i sinom Aleksejem. Iako je sve očarao prizor tate i sina, Sofija je ipak ukrala svu pažnju. Nakon samo par nedelja, Sofija je izgledala vitko, a ležerna garderoba koju je tada nosila, pristajala joj je savršeno. Samo pet dana od porođaja zgodna manekenka pohvalila se i dobrim genima, pa je svim svojim pratiocima, od koji su najveći auditorijum mlade žene i majke, pokazala zategnutu kožu nakon porođaja.

PROČITAJTE: Sin Sofije i Luke dobio prelepo ime, ali mnogi ne znaju njegovo pravo značenje!

Možda bi ovaj prizor bio neobičan da ne znamo da se Sofija zdravo hrani i da o svakom zalogaju striktno vodi računa. Budući da se koža prehranjuje iznutra, odgovor kako je uspela da izgleda toliko savršeno leži isključivo u zdravim namirnicama. i ljubavi prema sebi.

PROČITAJTE: Sofija Milošević u nemilosti: Izjava kojom je navukla bes fanova

Komentari (0)

Loading