Celebrity News

Sofija podelila intiman trenutak sa sinom, ali šta je sa njenim licem? (FOTO)

14/10/2020

story

Sofija Milošević - Sin Aleksej doneo je neizmernu sreću u njen život. Dok uživa u momentima neopisive ljubavi, lepa manekenka podelila je na „Instagramu” intiman trenutak sa svojom bebom. 

Sofija Milošević koja se porodila pre mesec dana, u potpunosti je predana ulozi majčinstva. Sa sinom Aleksejem i budućim suprugom Lukom Jovićem uživa u čarobnim trenucima roditeljstva, a jedan takav danas je podelila na svom„Instagram" profilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Oct 13, 2020 at 10:08am PDT

U potpuno prirodnom izdanju, Sofija je pokazala kako doji bebu, a mnogi su ostali iznenađeni koliko manekenka izgleda sveže. Iako je od porođaja prošlo nepunih dva meseca, Sofija je već vratila devojačku liniju, a mnogi se pitaju kako je uspela da za tako kratko vreme izbriše znake neprospavanih noći.

Njeno lice je u potpunosti čblistavo i čisto.

NE PROPUSTITE: Nabacila 15 kilograma: Trudna Sofija Milošević i dalje bomba!

Sofija Milošević - Hvala Bogu na dobrim genima

Sofija Milošević, koja se porodila početkom septembra, pre nekoliko nedelja viđena je Madridu u prvoj šetnji s verenikom i sinom Aleksejem. Iako je sve očarao prizor tate i sina, Sofija je ipak ukrala svu pažnju. Nakon samo par nedelja, Sofija je izgledala vitko, a ležerna garderoba koju je tada nosila, pristajala joj je savršeno. Samo pet dana od porođaja zgodna manekenka pohvalila se i dobrim genima, pa je svim svojim pratiocima, od koji su najveći auditorijum mlade žene i majke, pokazala zategnutu kožu nakon porođaja.

PROČITAJTE: Sin Sofije i Luke dobio prelepo ime, ali mnogi ne znaju njegovo pravo značenje!

Možda bi ovaj prizor bio neobičan da ne znamo da se Sofija zdravo hrani i da o svakom zalogaju striktno vodi računa. Budući da se koža prehranjuje iznutra, odgovor kako je uspela da izgleda toliko savršeno leži isključivo u zdravim namirnicama. i ljubavi prema sebi.

PROČITAJTE: Sofija Milošević u nemilosti: Izjava kojom je navukla bes fanova

Komentari (0)

Loading