Celebrity News

Povratak vladarke nakon četiri meseca - Kraljica izgubila 10 kilograma, bolest je upropastila? (FOTO)

Povratak vladarke nakon četiri meseca - Kraljica izgubila 10 kilograma, bolest je upropastila? (FOTO)

Kraljica Elizabeta – Povratak vladarke oduševio je ceo svet, ali mnogi se pitaju jedno…

Vladarka britanske monarhije mnoge je zabrinula svojim odsustvom, ali se juče vratila na svoje dužnosti, kako je i bilo najavljivano.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gala (@galafr) on Oct 16, 2020 at 1:20am PDT

Pandemija koronavirusa promenila je tok svih svetskih protokola, pa je svakodnevica u kraljevskoj palati takođe bila na meti novih pravila. Jedna od najuočljivijih promena bila je ta što se kraljica nije pojavljivala, što su mnogi povezivali s bolešću pa čak i smrću.

Poslednji put pojavila se pre četiri meseca, a višemesečni karantin u kom je boravila bio je sproveden da bi se ona i princ Filip u potpunosti zaštitili od koronavirusa. Dužnosti su obavljali isključivo u svom domu u Vindzoru, a posete su im bile ograničene na minimum.

PROČITAJTE: Misterija koja opseda svet: Gde je nestala kraljica Elizabeta?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Queen Elizabeth II UK 🇬🇧 (@queenelizabethiiuk) on Oct 15, 2020 at 11:25am PDT

Kraljica Elizabeta – Povratak vladarke u velikom stilu, ali sve je začudio njen mršavi izgled 

Kraljica Elizabeta juče je prvi put viđena nakon četiri meseca odsustva. Bila je u pratnji princa Vilijama, a posetila je Centar za analizu energetike u naučnom parku Porton Down.

Ovim pojavljivanjem demantovala je tračeve o lošem zdravstvenom stanju, iako su mnogi primetili da je kraljica mnogo mršavija, što se najbolje videlo po njenim zglobovima, nogama i šakama.

PROČITAJTE: Otkriven razlog zašto Megan i Hari nisu poveli Arčija kod kraljice Elizabete

 

View this post on Instagram

 

Her Majesty The Queen was joined by the Duke of Cambridge during a visit the Defence Science and Technology Laboratory (DSTL), to formally open the new Energetics Analysis Centre. . At Porton Down The Queen and The Duke of Cambridge met members of the military who were directly involved in the Novichok incident. . In recognition of their work The Duke presented the Firmin Sword of Peace to representatives of 102 Logistic Brigade. . The Queen and The Duke of Cambridge view a demonstration of a Forensic Explosives Investigation and meet staff employed in Counter Terrorism and Security. 15 October 2020. . . . #britishroyalty #britishmonarchy #hermajestythequeen #thequeen #monarchy #godsavethequeen #hermajesty #britishroyals #queenelizabeth #queenelizabethii #royalstyle #crownroyal #thecrown #elizabethii #houseofwindsor #britishroyalfamily #queenelizabeth2 #royalfamily #ukroyals #buckinghampalace #windsorcastle #historyblogger #BritishQueen #HeadofState #RoyalWindsor #PrinceWilliam #DukeofCambridge

A post shared by Queen Elizabeth II UK 🇬🇧 (@queenelizabethiiuk) on Oct 15, 2020 at 11:30am PDT

Nutricionisti su prokomentarisali njen izgled i dali procenu da je kraljica oslabila deset kilograma…

– Očigledno je da je kraljica izgubila dosta kilograma. Teško je nagađati koliko, no rekao bih da se radi o, recimo, deset kilograma. Njeni zglobovi i noge su tanji nego ikada, a kaput koji je nosila na sebi, bio joj je mnogo napetiji u rukama i području abdomena nego što je sada – pišu britanski mediji.

PROČITAJTE: Kruna mu nije suđena: Princ Čarls 68 godina čeka na presto, pa doneo neočekivanu odluku

Komentari (0)

Loading