Celebrity News

Nikolija Jovanović: Relja mi svakog dana govori da me voli!

Nikolija Jovanović: Relja mi svakog dana govori da me voli!

Nikolija Jovanović - Relja Popović je idealan muškarac...

Jedna od najpopularnijih pevačica mlade generacije otkriva da se svakog jutra budi s mišlju da ima sve što je ikada poželela, kao i da je njena ćerka Rea specifičan, jak karakter, te da je za zabavu povodom četvrtog rođendana tražila da joj se sašije unikatna haljina...

U godini pandemije koronavirusa, kada retko koji izvođač bira da radi na novim projektima, pevačica Nikolija Jovanović (30) objavila je i ekranizovala čak pet numera: "Stav milionera", "No plaky", "Nakit", "High life", "O bivšima".

Spotove je snimila u Izraelu, Parizu i voljenoj Atini, gde je provela dobar deo tinejdžerskih i fakultetskih dana, a budući da je sve privela kraju već početkom godine, profesionalnu pauzu iskoristila je da se maksimalno posveti nevenčanom suprugu, reperu Relji Popoviću (31) i mezimici Rei (4).

PROČITAJTE: Šokantna promena koju ćete pogledati dvaput! Nikolija Jovanović plavuša!

Nikolija Jovanović i Relja Popović - Sreća je stvar izbora 

Nikolija tvrdi da je tokom perioda provedenog u karantinu shvatila da je čovek najispunjeniji kada ima podršku, ljubav i zdravlje porodice, stoga nastoji da svaki dan živi kao da je poslednji i budi se s mišlju da ima sve što je ikada poželela.

Retko ko danas u Srbiji može da izgovori rečenicu: "Imam sve što sam ikada poželeo".

- Sreća je stvar izbora. Ne nalazi svako zadovoljstvo u istim stvarima. To što sam ja uporedo s karijerom izgradila i porodicu ne znači da istim putem treba da idu i ostali. Imam drugarice koje nisu udate niti imaju decu, ali vode sjajne karijere, putuju po svetu i uživaju u svakom slobodnom trenutku.

- Svako bira za sebe. Velika je zamka to što mislimo da nam je za sreću potrebno nešto drugo, uglavnom ono što nam nedostaje i stalno nam izmiče, a ne shvatamo da se radost postiže samo kada smo zadovoljni onim što imamo. Pozitivnim razmišljanjem privlačimo nove stvari i, ono što je najvažnije, ljubav.

PROČITAJTE: Nikolija Jovanović posle korone: Hoću moj stari život!

 

View this post on Instagram

 

2.avgust jedan od mojih omiljenih datuma🥰!Srecan rodjendan ljubavi @reljarelja ❤️

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial) on Aug 2, 2020 at 12:39pm PDT

Da li Relja i vi stalno jedno drugome izjavljujete ljubav ili puštate da dela govore umesto vas?

- Meni je potrebno i jedno i drugo. Smatram da je od velike važnosti da partneru kažete da ga volite, dok istovremeno delima to pokazujete. Zašto ne bismo podelili emocije? To je lepo i da se čuje i izgovori, bar jednom dnevno (smeh).

Mnogi tvrde da im je žao što se u braku izgubila ona početna zaljubljenost, a šta Nikolija kaže na to pronađite odgovor u najnovije broju magazina "STORY" koji je u prodaji do 20. oktobra! 

Komentari (0)

Loading