Celebrity News

Tanja Savić neutešna zbog suprugovih ucena, proživljava pakao: Ne znam gde će me zatvoriti!

Tanja Savić neutešna zbog suprugovih ucena, proživljava pakao: Ne znam gde će me zatvoriti!

Tanja Savić - Borba za decu i dalje traje...

Popularna pevačica mesecima nije videla sinove. Njen zakoniti suprug Dušan Jovančević, prema njenim i tvrdnjama domaćih medija, bespravno je odveo decu u Australiju i od tada se njenoj agoniji kraj ne nazire.

Tanja Savić – Borba za decu: Svaka prolivena suza biće ukoričena 

Borba za decu i dalje traje, a nakon višemesečne patnje da povrati svoje sinove, Tanja je rešila da napiše i knjigu.

PROČITAJTE: Tanja Savić u suzama: Pismo koje je slomilo pevačicu

– On mene ucenjuje već duže vreme da se ja vratim njemu inače neću decu videti, do toga je došlo. Ja nemam avion da dođem u Australiju, pa sam ga pitala da li će on doći ovde sa decom, na šta je on mene bukvalno ucenio, imam i dokaz za to – počela je Tanja i dodala:

– Imam u porukama sve. Napisao mi je: „Ili ćeš da budeš sa mnom, da budemo zajedno sa decom, ili ja ostajem sam u Australiji”, tako da ja samo mogu da ostanem bez dece ukoliko se ne pomirim s njim. Jasno je kakav je to čovek. Veoma sebična osoba, narcis. Samo misli na sebe, uopšte ne misli na decu – objasnila je Tanja za „IDJTV”.

PROČITAJTE: Pevačica Tanja Savić o porodičnoj drami: Deca su mi na prvom mestu, ali neću da idem u Australiju!

Tanja ističe da sad ne može u Australiju. Otkazan joj je let koji je planirala za oktobar i njeni planovi ponovo su pali u vodu.

– Otkazali su mi ovaj avion koji je bio zakazan za kraj oktobra. Međutim, postoji još neki let, preko Indonezije, ali ja ne bih da rizikujem, jer je korona još uvek aktuelna, ne znam gde će me zatvoriti, gde će me držati u karantinu. Ne želim da ugrozim sebe, ja deci trebam zdrava i živa, a ne bolesna ili da mi se nešto dogodi, ne daj bože. Jedini način sada da se borim za decu je isključivo ovaj, putem suda – objašnjava Tanja i dodaje da njen suprug mnogo utiče na decu i da ona to kao majka oseća.

PROČITAJTE: Tanja Savić otkrila sve detalje borbe: Mužu preti velika kazna?

– On apsolutno utiče na decu. To se vidi. S tim što ja znam kakav je on i olakšavajuća okolnost mi je ta što znam da ima dijagnozu. Čovek zaista ima dijagnozu. Ima poremećaj ličnosti. Strašno je da takav čovek ostaje kući sa decom i da ih čuva – tvrdi Savićeva.

– Njemu je obraz kao đon. On je čovek koji je time dokazao da nema obraz, čim može takve izjave da daje. Taj neko ko ga je intervjuisao trebalo je da ga pita: „Pa je li, je l‘ marketing i to što si decu odveo od majke?!” Majka ne viđa svoju decu šest meseci i to je marketing? Svašta – završila je Tanja za „IDJTV”.

Tanja neće stati u svojoj borbi da povrati sinove, a na putu do cilja spremna je i na najgori scenario.

Komentari (0)

Loading